22 april 2009

Driftledarmöte...

Våra duktiga driftledare: Elisabeth, Charlotte, Gudrun (gömmer hon sig?) Maria och Eva. Lena har ju brutit benet och kunde inte vara med tyvärr. ...hela dagen lång. Började 09,00 på Årsta kontoret och slutade vid 20,30 vid Koh Phangan på Skånegatan. Eller i alla fall åkte jag hem då (bilburen och trött) De 3 piggare i gänget fortsatte då för en drink uppe i skrapan. Fått massor sagt och rutiner genomgågna. Jag tycker vi hann mer än vad vi trodde.

Inom loppet på bara några dagar har jag träffat patienter från min förra arbetsplats. Svårt att veta huruvida man ska hälsa eller inte. Jag som är en sån som babblar på (ibland utan att tänka så värst mycket innan) kan ju ha svårt att spela cool ibland. Den första visade sig inte vara någon problem för han gav sig till känna och var lika pratsam som jag. Den andra hade sällskap av någon och låtsades inte om mig (och jag inte om honom) Världen är trots allt inte så stor. Det fick även Maria erfara i kväll. På Koh Phangan träffade hon sin lillebrors bästa vän. Hur stora är dom oddsen? Att 2 Kalixbor träffas på en liten restaurang i en stad 100 mil från deras hemort?

I morgon blir det nästan fredag för oss. Vi är ju lediga på fredag och ämnar åka till Göteborg. Som lök på laxen har de lovat sommarvärme till helgen, yippie!

1 kommentar:

Lotta sa...

Göteborg låter trevligt. Jag älskar Göteborg!

Kramkram