11 januari 2010

Så var det vardag igen. Ska man :) eller :(

I dag blir det :( Min förstfödde har blivit arbetslös i dag. 4 stycken från hans bygge fick gå då det bygget det skulle flytta till i dagarna är uppskjutet på obestämd framtid. SKITTRÅKIGT. Han har dock lön februari ut och en hoper med semesterdagar så tills mars klarar han sig. Han som nyss flyttat till stor (dyr) lägenhet. Må han hitta ett nytt (roligt) jobb snart.

På jobbet var det sig annars likt. Känns som om det finns mycket att ta i. I dag har också det nya livet börjat. Gick ju ner 4,7kg innan jul men nu visar vågen  +2 kg efter jul, nyår och alla helgdagar. Nåja. 2 kg som kom fort på brukar också gå bort fort (det väljer jag ju själv) Frisk luft och mer motion skall det också bli.

Svartvitt fr Gun  080

Då “min” jobbdator är på renovering/virusrensning sitter jag vid vår stationära gamla dator och har inga nya bilder. Här kommer en från den 13 september 2008. Min pappa, mamma och systrar och jag mitt i. Djäklar så snygga mamma, Gun och Åsa ser ut. Pappa ser lite fundersam ut. 5 bröllop har hans 3 döttrar genomfört (Gun och jag 2 stycken var och Åsa ett) Kanske är det det han grunnar på?

I kväll skall jag inte se på TV. Jag skall läsa ut Marie Ljungstedts Den mörka ängeln. Sen skall jag kolla i nya Tara som jag fått hem i brevlådan. Mannen hade också med sig en hoper tidningar från Lotta som jag kanske hinner ögna igenom eller så får jag spara dom tills helgen. Ännu ett problem att sortera in under rubriken I-landsproblem.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Det kommer flera tidingar imorgon vännen. Orkade inte bära med mig alla idag. Har samlat på mig :-) Vilken fin bild. Vad roligt att ha just en sådan bild. Ni är så fina allihop.

Håller tummarna för att det ska ordna sig för Oscar. Kram till dig från mig.

Anonym sa...

Tycker att alla tjejer på bilder ser fina ut, och ja pappa kanske funderar på antalet giftemål. Visst är "den mörka ängeln"bra?
kram
Gun

Åsorna sa...

Nej, vad tråkigt för Oskar men han är så oblyg så han fixar säkert snart ett nytt jobb.

Vilka snyggingar på fotot!

Anonym sa...

Ja visst är dom snygga:-)Särskilt bruden!
Hoppas Oskar hittar ett nytt jobb, men som sagt han är så social så det fixar han nog. Håller tummarna!
Kram mamma