23 januari 2010

On the road

I dag har vi varit på mopedutflykt. Vi startade dagen med en tur till den gamla staden här på Koh Lanta. Det blev några mil! Svettiga i rumpan och med röda armar (jag mitt pucko som inte smorde mig där i går) åt vi lunch på ett ställe med magiskt vacker utsikt.


När vi kom hem till Long beach badade vi länge. Massage står också på den dagliga almanackan (ni förstår hur stressigt vi har det?)
Jag upplever så mycket saker, smaker och fångar dagarna. Det enda jag saknar är att dela detta med Magnus och alla barn. Det får bli om inte en allt för lång framtid. Korten ovan visar hur vi promenerar på norra Long beach på väg mot middagen och den sista bilden hur vi stannat på ett sista stopp för kaffe och eller drink.

Om mitt tålamod varit större hade inläggen blivit längre men att skriva utan Livewriter och med ett apsegt bredband gör att det blir av korta notiser. Men ett litet inlägg om dagen blir det förhoppningsvis. Lev gott och må Jimmy bli utröstad i kväll :)

2 kommentarer:

Lotta sa...

Jösses vad mysigt ni har det. Vilket härligt avkopplande liv. Sjkälv lider jag av en niogradig spunk! Djävulen finns inom mig idag = inte kul!

Sköt om sig nu och njut av massage, sol och värme.
Jag är toksäker på att Magnus vill göra en resa till Thailand med dig.

Anonym sa...

Å va härligt.Har tillbringat 3dagar i Stockholm
Även 60+ behöver utbildas.

Kram på er ALLA
Agneta