17 januari 2010

Iskristaller, Ljungstedt och Robinson

I går när jag gick och la mig var träden ännu alldeles fulla av iskristaller. Nu på morgonen är allt borta? Vad beror sånt på? Ännu minusgrader och det snöar ute. Kan det ha med luftfuktigheten att göra? Magnus kom hem från sitt grabbmys 00,30 och då hade han upptäckt att de vita grenarna blivit kala (alltså var han tämligen nykter)

Bild på boken Den dubbla tystnaden

Häromdagen när jag just läst ut Ljungstedts Den mörka ängeln skrev jag att jag skulle börja på Läckberg. Då såg jag att jag hade ju den nyaste Ljungstedt (som jag fick i julklapp) Tog mig an den och i dag på morgonen läste jag ut den. Bra! Nu blir det någon av de jag har i pocketutgåva eftersom de skall släpas med till Thailand i handbagage och på utflykter. Har ju hypnotisören som också lär vara hur bra som helst men den är ju inbunden...(ännu ett i-landsproblem)

Ni som läser min blogg vet ju att jag följer ett program på TV: Robinson. I går åkte Mats ut (eller, ut och in) Otroligt med denna gruppdynamik. Varför paktar ingen djävul ut Jimmy? Maken till besserwisser och självgodhet får man ju leta efter! Han får inte vara med på bild i min blogg. I stället får Johan och Mats vara med, två favoriter. Johanna tycker att Sanna och jag är lika (till sättet) Frispråkiga, la hon till då hon antagligen så min rynka mellan ögonbrynen blev djup. Hmmm, är det bra eller dåligt? Frispråkig är annars ett ord som kanske kan stämma in på mig. Fast med åren lär mig sig att i bland är det bättre att hålla käft. Övar på det men det går sådär. Allt som oftast halkar orden bara ut ur min mun :o)

Nu roper strykbrädan på mig, senare skall jag börja packa, våldgästa Maribel som fyller år, handla och laga och äta en god middag med en av männen i mitt liv (är ju mamma till 3 män, eller 2 män och en pojke kanske..)

Den här dagen blir en bra dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hypnotisören är sÅ bra, den kryper in under skinnet på en.
Kram
Gun

Åsorna sa...

Vi höll också på Mats. Fick han också åka till den andra ön som Hans åkte till?