22 januari 2010

Dagbok från paradiset

Här har vi just kommit och pappa står och tittar på utsikten och väntar på elefanterna

De kom inga, bara de två huskatterna.
Dessa räkor var gårdagens middag. Set ni hur STORA dom är? Jämför med gaffeln. Sjukt billigt också. Mycket här kostar som hemma fast i bath!! Jag har är bara ätit underbar mat. Idag till lunch Paneng kung (kung betyder räkor) Satan i gatan vilken himmelsk anrättning!
På väg hem från Pontus fredagsskolavslutning i lilla svenska skolan (de finns alltså fler än en svensk skola här!) och massage som vi tog ppå stranden som ligger där. På förmiddagen hade vi gått långpromenad här i Long beach där vi bor. Jag smorde mig men om jag säger så här: Mina bröst har blivit väldigt vita, så förstår ni :)
Ingen ro ingen vila, man måste jobba på semestern också. Pappa hade 5 stygn som skulle bort. Fram med skalpell och pincett, systermössan glömde jag hemma.
Rätt var det var knackade någon på dörren och vill byta den rätt fula lila moppen som var min, varför vet jag inte men de kanske förstod att jag är en tjej som gillar svart och vitt ;) Sprojlans ny är den här läckerbiten! Det kommer en bild på hjälmen sen för den är om möjligt lika cool.
Charlie heter denna charmknutte, han hör till lägenheten tillsammans med Kerstin. Charlie är dock inte alls lika framfusig som frugan. Alla hankatter har kuperad svans här?!

Nu skall vi ut på middag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Japp då var ditt ansvarsområde igång kickat. Tur att du åkte med pappsingen då så slapp jag ta styng, hade kanske kunnat prata ut dem;)
Ser att ni har det bra. Vilken styrka har du på ditt solskydd. Använder pappa jordnötsolja där med?
Mys på
Kram
Gun

Maribella sa...

Ser så mysigt ut, och tusan vad Åsa är brun!!
Kram

Lotta sa...

Vad avis jag är på dig vännen. Vad härligt med semester i paradiset.