03 maj 2009

Vilokväll!

Ska jag unna mig. Putsat alla fönster, oljat alla fönsterbrädor (alla kan här låta märkvärdigt mycket men ni som varit “hemma hos” vet ju att vi bor i ett tämligen litet radhus) Varit på Plantagen (det blev inga syrener) dammsugit samt knäskurat trappen (vad är det med den? Den bara suger åt sig all skit)  Veckohandlat på ICA Maxi (vi är så planerande att vi gör veckomatsedel)

Veckans matlista: Söndag: Lasagne; Måndag: Kycklingwok; Tisdag: Köttkorv, potatis och senapssås; Onsdag: Blodpudding, lingon och bacon; Torsdag: Chili con Carne

På fredag efter skolan går barnen till sina andra föräldrar och mannen åker på innebandy RM så då kan man vara mer spontan med maten (sushi, räkor typ)

Planterat några lobelior har jag också. Köpt en ny Hortensia. Stegräknaren uppe på 11365 men hade den räknat armar hade det varit mer.

Maken har skruvat i nya utebordsskivan. Vi köpte nya trädgårdsmöbler för 2 år sedan. Fast vi oljat och förvarat efter konstens alla regler blev det fult. Ringde och mailade och tjatade (tog kort och skickade med) och tro på fan fick vi inte en ny bordskiva! Den kom i Augusti men då väntade vi tills nu med att skruva dit den. Så nu har vi som ett helt nytt bord :o)

I kväll blir det promenad (inte jättelång) och tidig sänggång. En hård arbetsvecka väntar, jag längtar inte jättemycket.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Veckomatsedel låter som en bra idé.

Ha det bäst vännen!

Maribella sa...

Hoppas lasagnen smakade!
Ha en bra vecka!
Kram

Anonym sa...

Har inte haft veckomatsedel hemma på ett par år nu. Skulle kanska vara bra att börja med igen? Till mina fönster ska jag boka in grannens städtant, hon kommer från ett av våra grannländer och tar 500 kronor. Så får det bli! 11000steg är väl kanonbra! Jag har inte använt stegränare en hel dag någongång! Måste kolla tror jag så jag vet på ett ungefär hur lat jag är!!!
kram från Gun