30 maj 2009

Dagens fynd

R21756_100

Så fin (Esprit) klänning jag fyndat i dag. Eftersom jag inte är fotomodellång så är den lite längre på mig än på modellen ovan. Eller fynd och fynd den var inte nedsatt eller så men jag hittade en klänning som jag gillade OCH satt bra, händer inte varje dag när man är i min viktklass. Jag har dessutom handlat studentpresenter till Matilda, Max och min egen Lukas samt morsdagspresent till mamma. I morgon skall vi på konfirmation men den presenten har mamma köpt och jag är med och betalar. Således har jag handlat presenter i massor denna månad. Jag som redan när räkningarna var betalda inte var särskilt penningstinn. Får lov att sälja lite fonder för att få månaden att gå runt, suck. Man får tänka att alla har ju inte ens fonder att sälja så man skall väl inte klaga.

Har försökt sola en stund men våran lilla radhustomt blir som en gryta så tålamodet var inte så långt. Längtade då till stranden på Getis och en sval bris. Tanken var att vi skulle åka dit i dag, åtminstone över dagen men Malin hade ju kalas mitt på dagen. Nu blev vi hemma och det kan vara skönt det med. Ännu ett i-landsproblem är att det är ganska stressigt att ha en sommarstuga. Massor av saker som ska fixas, packa hit och dit och ha grejerna på fel ställe.

Underbara väder må du hålla i dig till torsdag då vi skall ha student kalas. Nu säger prognosen annat och hur mycket tur kan man ha? Som vädret är i dag var det när Oskar tog studenten, man kanske inte kan räkna med samma tur 2 gånger?

Strax skall jag till Kamilla. Foton och rapport därifrån samt en Robinson reflektion kommer under morgondagen.

Tjingeling!

2 kommentarer:

Maribella sa...

Ha en bra helg kompis!!
Kram

MassageLotta sa...

Hej , här hamna jag i morse....på dig blogg och konstaterade snabbt att vi köpt samma klänning och den satt SÅ bra på mig med....
Hälsar nog på igen....hej!!