23 maj 2009

K-rauta vs IKEA

Oj vad fort det gick att jobba en dag! Var förbi IKEA efter jobbet i går, skulle handla rullgardiner både till Getis och jobbet. En regnig klämdag var det INTE bara jag som tänkt åka dit. Shit pommes frittes vad mycket folk! Självscanningskassorna är stängda för utvärdering??? Måste man stänga dom när man utvärderar? Antagligen har de haft massa svinn annars är det ju ingen logik i det.
Därifrån ner på stan och gjorde några ärenden, hem och hann just landa i soffan när mannen kom på att vi skulle till K-Rauta innan de stängde. Där var vi nästan ensamma (andra människor har väl ett liv, sitter i soffan och tindrar fredagkväll som det var typ) Nåja, nu slipper vi sitta och vänta på att de öppnar innan vi åker till stugan (dit vi alltså är på väg i skrivande stund)
Sen åt vi äntligen räkor och drack rosévin i soffan. Inget att se på tv och lika bra var väl det. I natt drömde jag att vi var på kryssning (igen) Vi gjorde ju en medelhavskryssning i när vi gifte oss och det var väl den som poppade upp.

I dag kommer Maria och Björn ut till stugan. Spännande att se vad hon/de tycker om nya köket och taket. Vi skall också passa på att äta en god middag i hop. Men mest skall vi nog måla tak...

Hörs i morgon igen för de som vill!

PS Har läst i tidningen att i kväll kommer 2 personer att ha immunitet i ö-rådet så det finns alltså bara 2 att rösta på. Ååå, vad spännande! DS

Inga kommentarer: