29 maj 2009

Thank God It´s Friday

Vilken vecka! En sådan som får en att undra om det verkligen är värt att ha det jobb man har. Vore det inte enklare att jobba som vanlig syrra? Lägga om ett sår, sätta ett dropp och småprata med patienter. Hur mycket är det värt med allt vad personalansvar innebär? Den frågan bär jag med mig vareviga dag. Jag har inte svaret ännu men lovar att återkomma när jag hittat det.

Hem via Ellbes (vår närmaste, lite dyrare mataffär) Hemmagjord pizza fick bli kvällens meny. Mannen samt en av hans medarbetare tog ett glas vin här innan de åkte på personalfest. Jag städade (med Johanna) och satt sedan ute i solen en stund. Nu ser Magnus flickor tv, Axel spelar CS och jag bloggar. Väntar på att Lukas, den blivande studenten kommer förbi för att umgås och äta lite glass. Gissningsvis blir jag inte uppe sent i kväll, är som vanligt trött på fredag kväll…

Ett litet klipp från min barndom (eller ännu mer från min lillasysters) Vem gillade egentligen Staffan och hans pannkaka?


1 kommentar:

Svägerskan sa...

Ja du det här med personalansvar... Kluvet. Låt mig bara säga så här. Jag sover godare på nätterna nu när jag inte längre är chef med ansvar personal, budget och resultat. Jag tror dessutom min fru tycker att jag är roligare att vara med numera :-)