07 maj 2009

Torsdag = Städdag

Man ser dom ju inte supertydligt kanske men dom är så fina! (har jag rynkig hals?!)Denna dagen: Spunkskala 6 (Lotta förstår, kanske alla kvinnor) Gäller hemma inte jobb.
På jobbet är allt lite upp och ner. Ni som vet var jag jobbar förstår säkert (om ni samtidigt ser TV, läser tidningar, lyssnar på nyheter)
Få steg, Magnus och jag åkte på stan i ärenden och jag gick hem. Nu har jag både beställt studentplakat till Lucke samt inbjudningskort till studentmottagningen. Tänk att jag snart har 2 barn som gått ur gymnasiet?! Hur fort gick inte det?

Städat (torsdag ni vet) Det äckligaste jag vet är folk som inte har rena badrum. Några hårstån på golvet är kanske inte hela världen men tvålrestiga handfat och kranar, tankrämskladd och kiss och bajsrester i toan, fy farao vad äckligt (nu känner jag att ni som läser denna blogg kommer att gno med mirakelduken varje gång jag ska hälsa på ;o)) Apropå mirakeldukar, jag förstår inte hur man klarar sig utan. Dessa dukar samt dammsugare är ju en husmors bästa vänner. Jag menar då inte att man bara dammsuger golven utan även blommbrädor, tv:n, byråer, lister etc. med den lilla borsten avsedd för detta. Mirakeldukarna gör alla bord, skåpsluckor, speglar, handfat och kranar skinande blanka. Överlägsna även vid fönsterputsning (säger jag som till och med erkänt att jag är rätt kass på just det)

I morgon man och barnfri fredag. Jag ÄLSKAR att vara ensam, antagligen för att det händer så himla sällan. Ensamhet man inte valt själv vet jag inget om men det är ett reportage om det i nya Amelia. Det är nog inte lika skönt. Jag ska (tror jag) gymma, bada, äta räkor och kanske hyra en film.

Hörs i mor´n igen då!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Att höra tystnaden tycker jag om att få göra ibland.
Kramkram

Lotta sa...

Jag glömde svara på frågan som för övrigt är typiskt dig - Nej din hals är INTE rynkig. Du är fantastiskt fin Marie. När din hals blir skrynklig då kommer du fortfarande vara fantastisk fin, och full av livserfarenhet. Vidare kommer du då vara väldigt glad över att du får uppleva den skrynkliga halsen. Många får nämligen inte detta. Tänker då på dem som inte får bli gamla och skruttiga. Men det ska vi bli Marie! Tillsammans ska vi sitta med skrynkliga halsar och prata om våra barnbarn och kanske tillochmed barnbarnsbarn. Vem bryr sig väl om en skrynglig hals då ?