03 maj 2009

Vilodag?

Hur skall man då hinna allt, om man skall ha en hel dag att vila på? Och vad tråkigt att vila en hel dag, passar inte mig alls.

Idag skall jag putsa fönster, åka till plantagen som lär ha något erbjudande på syren.Vi bestämde oss förra året för att plantera just syrener på den delen av vår tomt som gränsar till den delen av vår gata som inte är radhusen.

 Bild0097

De som äger den villan har en byggfirma och det ligger alltid massa fult bråte på deras tomt (grus, sten, brädor) Nu plockar vi bort staketet som förra ägaren till vårt hus satte upp (fult) och planterar syrener där i stället. Det lär väl ta några år innan de blir insynsskyddande men man måste ju börja någon gång.

2594987620

Så äntligen slipper vi höra Christians mästrande på lördag kvällarna. Nu är dock de flesta ute ur Robinson som man ville skulle åka ur. Ellinor får åka hem nästa lördag sen får vem som helst vinna. Jag gillar kvinnor med attityd, så Nina är min favorit bland tjejerna. Eftersom Billing åkt ut (som var min favorit bland killarna) kvittar det om det blir Jarmo eller Blomman som blir kvar till siste man. Vad gott det måste ha smakat med spädgrillad gris i går!

Detta inlägg skulle kunna bli hur långt som helst, bara för att jag ska slippa ta tag i fönsterputsningen. Men nu kommer det inte att skrivas en rad till för ens fönstren är blankast i området :o)

1 kommentar:

Åsa E R sa...

Nina är min favorit också. Stark och klok! Jag är så glad att de andra genomskådande Christians bullshit. Drygpelle.