16 maj 2009

Lördag :o)

I går var vi på middag hos mannens syster. Här grillas det. Underbart god mat fick vi!

P5150010

Tänkte när jag såg denna maskros att vi gör lika med blommor som med fåglar. Vi har fulblommor (förutom maskrosor ex. tistlar) Finblommor såsom förgätmigej, liljekonvaljer. Gissningsvis är just maskrosen så impopulär för att det vill vara på din gräsmatta, för den är ju faktiskt inte alls ful, gul och grann som en liten sol.

 

P5160013

En annat favoritväxt för mig: Spirean. Hade en underbar häck i Nykvarn som tyvärr fick ge vika när vi byggde ut altanen. Förra sommaren planterade vi 3 stycken på vår framsida, men den blommar inte ännu (kanske måste de stå nått år först?)

P5160018

Vackert i all sin enkelhet.

P5160019

I dag har jag köpt en ny cykel till Axel. Axel och Lukas mötte mig vid cykelaffären (jag går ju, måste ju få i hop steg) Axel cyklade förstås därifrån, jag gick och Lukas åkte bil. Cool va? Denna cab är hans fars men han är nu på väg att skaffa egen bil, lutar just nu åt en Audi A4 (röd)

P5160015

Självklart skulle jag ju ta ett foto av pojken med den nya cykeln men han var ju snabb som ögat och cykla därifrån så jag hann inte. De kommer hit på middag så jag får ta ett då.

P5160016

Oskar kommer inte på middag men jag gick förbi hans port (han bor granne med cykelaffären)

Gick attåfram (dalmål) till stan och köpte presenter till mannen som fyller år på tisdag. Nu 12890 steg.

Hörs senare igen!

Inga kommentarer: