14 maj 2009

Dammsugare och överkast

När vi skulle köpa denna dammsugare sa säljaren att det fanns bara blåa kvar. Jag som är rätt noga med färger köpte och var glad. När vi kommer hem och vi packar upp den är den i denna (apfula) oranga färg. Min förra dammsugare var också jätteful (men billig) Den köpte jag när jag skilde mig och var lite fattig. Lättad att få göra sig av med den (Oskar fick den) och glad att köpa en ny findammsugare blev det alltsså ännu en ful (men dyr) Problemet med mina dammsugares färger får väl gå under rubriken i-landsproblem (det förstår jag)
Jag har bytt till ett sommaröverkast. Vi har ju annars ett som ser ut att vara i sämskinn. Detta röd-vita fyndade jag på Lexingtonrean (mycket billigt) Man kan vända det så det blir en vit ruta i mitten med röd ram. Så fiffigt.
Hemma igen, så trött så trött. Åkte bil med Lasse som åkte vidare till Arlanda. Jag sov mellan Västervik och Nyköping men är inget piggare för det. Känner mig trött i kroppen och själen och nästan lite febrig. Har handlat (mat) med kärleken som nu mer går till jobbet (och får så många mer steg än mig) Hämtade honom på jobbet. Hem och städade (med den fula dammsugaren) Skurade badrum.
Hade förmånen att få Lukas på middag. Axel har i dag börjat träna efter sitt armbrott. I morgon skall jag köpa honom en cykel. Han och Lukas har verkligen blivit goda vänner. I morgon när vi skall på middag till mannens syster så tar han med sig sin lillebror på bio. Sånt värmer ett modershjärta!
Hörs i morgon igen då!

1 kommentar:

Anonym sa...

I-lands problem... vet inte det ja SKITVIKTIGT JUE !!!
Doris är blå & det går bara med en blå damsugare
(Anna i Sydney har fått mig att döpa allt)Gps min heter Gunvald, för att han är så jädra snygg ;D du vet polisen i Beck, Gubbens Gps heter för orningens skull Gun & jo efter din kära syster,
Men jo jag är hysterik petig med allt detta.
men så är jag ju Jungfru i stjärntäcken & vi är visst hopplöst petiga med allt.

ler*

Önskar nu en underbar helg & byt ut Damsugaren

Kramar Lollo