24 maj 2009

Tak, middag, piercing och Robinson

Vilken djäkla skillnad på ett gammalt 70-tals furutak när det blev vitt! Så nöjda men med ömmande nacke och axlar.På em kom Maria och Björn. Med sig hade dom en stor bit oxfilé, kryddsmör, ananaspaj, öl och vin. Åt så jag sprack (nästan) Efter att ha våndats med att vara så fruktansvärt proppmätt kom jag på att det är nog skillnaden mellan tjocka personer och smala. Smala äter sig nog inte så mätta att de knappt kan röra sig. Efter maten roade vi oss med lite piercing :o
Vi kom också på att det är bättre att ha en valk runt magen än en inne i huvudet.
Inte värdens bästa bild (fotografiskt) Lite skuggor och så men man ser ett sött syskonpar i glatt samspråk.
Hur trevligt sällskapet än var så missar jag inte Robinson. Bästa avsnitten i Robinsons historia tror jag. Inte blev det sämre av att Ellinor och Anna gick vann immunitet. Rafflande. Tyvärr fick vi ju säga hejdå till Blomman. Jag tror Jarmo röstade ut honom av 2 själ. Humanitära (han höll ju på att svälta i hjäl och hade värsta gråt och panik attackerna på nätterna) samt att han trots det var det svåraste motståndet i finalen. Jag är feminist. Jag förstår också att Robinson inte är ett överlevnandsprogram utan ett underhållningsprogram på tv4. Jag vill ändå att Jarmo ska vinna, trots att han har 3 tjejer mot sig. Aldrig i Robinsons historia har en riktig "överlevare" fått vinna. En annan sak: Hans humör! Underbart goa, inte gnälliga Jarmo. Finska sisun när den är som bäst. Vad är väl ett sår i pannan eller ett pekfinger ur led?
Nästa lördag kan inget i värden få mig att göra något annat än att se på tv 20.00. Heja Jarmo!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig! Jarmo ska vinna, måste kolla nästa helg!
Middagen lät underbart god! Jag har fastat i 11 dagar nu, snart är det klart. Jag fattar ju hur de blir skakis i sina rörelser på Robinson när de inte fått i sig mat. Å vi är frivilliga allihop, inge synd om oss inte.
Pratade med pappa igår, han kommer ner på Åsas födelsedag och tänker att han ska bo hos mig för ni har fullt hus, eller hur?
Ha nu en trevlig arbets vecka.
Kram
Gun

Lotta sa...

Håller också med, Heja Jarmo!

Åsa sa...

Svårt det där med Robinsson. Jarmo är en mycket värdig vinnare i alla fall.

Så Pappa kommer när jag fyller år, det var som sjutton. Gun skulle kolla i sin filofax och återkomma om vilken dag som passar henne. Mamma kunde när som helst. Så jag får återkomma om det.

Hej så länge

Anonym sa...

Ja, pappa kommer till Åsa på hennes födelsedag och åker vidare till Norrköping den 5 juni efter Lukas examen.
Kram mamma