01 mars 2009

Kalaset

Efter att ha mornat oss så gick vi ut på stan. Stannade på Lexington och hade turen att träffa Fia som jobbade i dag. Där finns så mycket jag vill ha. Gillar textilerna till hemmet mer än kläderna, således blev det 2 grytlappar och 2 kuddar till soffan inköpta.

Jag vet inte vart dagen tog vägen men vi hann inte gå in i en enda klädaffär. Fick ta min "reserv"klänning på mig till kalaset. Gick sen vidare till Attlingbutiken och köpte "mother earth" till 40 åringen, min svägerska Åsa som önskat sig en sådan (jättefin!) Blommor inhandlades också så klart.
Ulla och Sören messade att de anlänt huvudstaden. Vi träffades för att ta en öl och något lätt att äta. Hamnade på Hard Rock Café. Alla mysiga små pubar vi gick förbi öppnade 15, konstigt en lördag?! Hard Rock var dyrt, kallt och omysigt. Tog varsin öl, delade på en nachotallrik och gick sedan (kl 15) till ett mysigare hak. Gun och Ubbe kom också upp några timmar innan kalaset. Ubbe hade planerat och tagit med sig öl och vin så på deras rum var det lite förfest innan middagen. Dock deltog inte jag då jag skulle duscha, föna och locka håret. Sen åt vi middag på restaurang Cypern igen. Lika god mat som i går och bland den trevligaste personalen vi mött! Här poserar "vår" servitör med min svåger Ubbe.


Restaurangen låg 5 minuters promenadväg från festlokalen. Här ser ni vänster min lillasyster Åsa (som inte fyller år) och hennes fru Åsa till höger fyller alltså 40 år på måndag.


Min mamma Karin som kör ungdomarnas "slippa dubbelhakapose"

Ulla och Sören, mina vänner sedan 21 år tillbaks
Min storasyster Gun och hennes man Ubbe
Kamilla (som jag känt länge, har varit på hennes 20, 30 och 40 årskalas) och hennes supertrevliga man Harry. En annan mycket kär vän Eva var också där med sin nya karl. Tyvärr fastnade hon inte på ett enda kort!
Sov inte så länge i morse (har ju som bekant lite svårt för det) Åt en jättegod frukost tillsammans med de andra som bodde på vårt hotell och gick sedan upp på rummet igen, mornade oss och tittade på Vasaloppet. Hem via IKEA (mycket folk men vi var in, ut och betalda på 10 minuter) Eftersom vi hade ett Vasalopp i benen unnade vi oss pizza till middag (skäms, men jag åt bara halva)
Så här fint blev det med de nya kuddarna i soffan! Vill poängtera att lampan är inte den jag vill ha utan får anses vara provisorisk (men nu var det ju kuddarna ni skulle titta på)

Hörs igen i morgon!
PS För er alla som varit engagerade i "operation leta Oskar", så har han kommit tillrätta. Skrev ett meddelande på Facebook till honom, som han nu svarat på. Som jag hoppades lever han men har glömt/slarvat bort mobilen. Dj-a unge, fattar han inte hur orolig en mor kan bli?! DS

1 kommentar:

Anonym sa...

Blev fint med kuddarna i soffan vännen.
Vi måste ses snart // Lotta (som kan berätta att det finns så mycket fint för oss att handla på MQ)