12 mars 2009

Mordbrännaren

Resterna av"vår" ICA Supermarket som brann ner för några veckor sedan som inte mordbrännaren i inlägget nedan har något att göra med (vad jag vet)Endast en riktig hostattack i natt. I och för sig så att jag kissade på mig men det tar sig ändå, som mordbrännaren sa.

Apropå mordbrännare: Det fanns en sådan att vårda en period på min förra arbetsplats. Nu ser ni kanske någon grovt yrkeskriminell typ med tatueringar på hela kroppen, skäggig och storvuxen (sådana fanns det också) Så var inte detta fall. En liten krum gubbe 60+. Det som var så speciellt med honom (och gör att jag inte glömmer honom) var att han hade problem med sin "apparat". Vad det var för problem kom jag aldrig fram till, vi talade inte samma språk och att föra en sådan diskussionsvengelska gav jag mig inte in i. Han hade i alla fall en egentillverkad "förhudstillbaksdragare". Ett resårbälte runt magen. 2 resårer knutna i denna som gick ner i ett band som satt runt om drog tillbaks på något vis. Hur jag kom in i det hela var att resåren (eller bomullsbandet, jag kommer inte i håg) gick sönder och han behövde således nytt material. Mycket har man sett och man måste säga att uppfinningsrikedomen är stor och har man 24 timmar på ett dygn, inlåst då har man ju all tid i värden att fundera ut mer eller mindre genialiska lösningar. Utan att vara expert i ämnet tror jag dock inte att detta var någon uppfinning värd att söka patent på :o)

I dag skall jag åka till Sälen (igen) Jag och systrarna har vår årliga papparesa. Med min toksnuva lär det inte bli någon skidåkning men jag ska se till att bli servad med te och något gott (choklad är nog bra mot förkylningsvirus?) Tar med mig 2 böcker och några tidningar. Åsorna har skaffat en "dongel" dvs mobilt bredband. Jag skall således göra ett försök till korta blogginlägg varje dag.

Vi hörs i morgon då, förhoppningsvis!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att åka till pappa med dina systrar, låter härligt! Hoppas ni ska få det bra.
Kram till dig vännen // Lotta, trött mamma.....

Anonym sa...

Hej Marie !
jag vill bara knacka på & säga att jag tittar in här då & då så du vet.
Så hopplöst omodern så det känns som om jag smyger & (det vill jag inte) om jag inte skriver nått & vad 17 skall jag skriva i detta nu ? inget kommer jag på heller Trist människa jag är !!!!!! :D

Hoppas ni har det gott i Fjällen & att du blir b bättre & av med fökylningen !
Kram Kram Lollo "Down Under"