03 mars 2009

Tisdag



Haha, jag har lärt mig föra över foton från mobilen via bluetooth! Mäkta stolt över mina tekniska kunskaper. Dessutom har man ju mobilen alltid med sig och det kommer att tas mer foton med den.

Just denna bild är tagen på en Tapasbar i Las Palmas, min och mannens första resa tillsammans. Glatt överraskade blev vi som inte alls hade så höga förväntningar. Efter strandpromenaden turistigt men kom man bara upp på stan hittade vi flera genuint spanska ställen med menyer på endast spanska och serveringspersonal som endast talade spanska (det gjorde ju tyvärr inte vi, vilket man hade önskat när vi en gång fick in oxsvanssoppa som vi nog aldrig beställt om vi fattat vad det var) Billigt var det också, med både mat och dryck. Vädret var väl sådär men vad gör det när man är tok-nykär?!

Idag (kväll) borde jag verkligen träna. 2 timmars övertid på jobbet gjorde att jag var sen hem och har just nu ett behov av att vara hemma och "boa" Har inte varit hemma på 2 helger, jobbar och är i Scaniarinken och på Natulis mer än hemma. Jag tror att man ska lyssna på kroppen (inte alltid kanske, för då skulle jag aldrig träna och äta chocklad, ost och dricka vin dagarna i ända) I morgon skall jag gå långpromenad med Maribel, på torsdag skall vi gå på bio men på fredag (eller torsdag innan bion) lovar jag att träna.

På jobbet allt bra. Långa samtal idag, nästan uteslutande sjuka barn. 3 intervjuer (varav en sent, därav övertiden) I morgon redan onsdag!

Hejhopp från mig som sover så gott nu för tiden (låter som en pensionärsdänga ser jag när jag skriver det men fasiken vad jag uppskattar en god natts sömn)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bluetooth, inte illa! Jag blir mäkta imponerad. Att blogga är inte så tokigt, man lär sig hela tiden något nytt. Kramkram Lotta

Anonym sa...

Jag blir nästan lite smått manisk om jag inte får alla mina timmars skönhetssömn. Det krävs ju en hel del timmar när man ser så bra ut som jag :)
Igår väcktes vi vid 4-tiden på natten av några fylleskallar som skrek utanför(i skogen?)och det tog mig säkert ett par timmar att somna om. Precis lagomt till väckarklockan ringde :(
Komatrött hela dagen. Inte roligt.

Ikväll ska vi hem och packa för att gå upp vid kvart i fyra imorgonbitti och åka mot Arlanda. Eftersom jag då inte heller kommer få min skönhetssömn får det alltså bli en fulresa.

Ha en trevlig onsdag!