15 mars 2009

Systrar

En underbar morgonsol, fotot taget 07.00 i morse på väg till dass

Snuvan har gått ner till en 5:a. Snor och uppharklingar som jag lovar att ni inte vill ha beskrivna. i ord. Men att ha sovit 9-10 timmar varje natt samt en timme på dagen, massor av bokläsningoch god mat, inte en droppe alkohol har gjort susen!

Vaknade tidigt och gick upp och städade ur stugan. Det känns ju inge vidare att åka därifrån när det inte finns ett moln på himmelen. Stannade i Lima för att duscha och fika hemma hos pappa. Gun hade köpt jättegott fikabröd på Bullans i Sälen. Hemma på drygt 5 timmars körning, får anses bra med tanke på alla trafik. Efter att ha tillbringat några dagar med sina systrar har jag följande reflektioner:
Det är synd om alla flickor/kvinnnor som inte har en syster. Ingen på jorden kan förstå en som just en syster. En gång för länge sedan blev jag smått osams med Åsas fd tjej Mia om detta (vad vet hon som bara har en bror?!) Jag kan heller inte låta bli att tänka på filmen Masdjävlar (fast jag vill här poängtera att vi är kullor, dvs den feminina formen av en person som kommer från Dalarna) Jag älskar filmen, dels för att den kommer från Dalarna men mest för att den handlar om 3 systrar. Jag är en hopplös kopia av Eivor, suck!

I morgon jobb igen, senare i veckan skall min morfar begravas. Hörs i morgon igen!


5 kommentarer:

Anonym sa...

En kommentar från en stolt moder.
Det finns inget som värmer ett modershjärta så mycket som att döttrarna har en så nära och varm relation. Det är kärlek det! Åt alla håll och kanter. Jag är så tacksam för det!
Kram och kärlek till er alla tre från er ömma moder

Anonym sa...

Ja tusen tack för en underbar helg! Ja visst är det trevligt med systrar :)

Åsa

Anonym sa...

Tusen tack för en kanon helg! Ang TP; jag har ingen drivenhet för att just vinna och dessutom är du mer allmän bildad än mig.Kram. Ja visst är det härligt med systrar, jag älskar er båda så. Vi ses på torsdag.KRAM från Gun

Anonym sa...

Det är bra att ni systrar värnar om det ni har. Jag har tre systrar och en bror som jag tyvärr mer eller mindre tappat kontakten med.
Kram till dig vännen
Lotta

Anonym sa...

Mig är det synd om...
Märker det mäst då jag är med Gun faktist.
Vill att du skall veta det, hur gott hon pratar om dig <3
Jag är mycket för det berätta innan det är försent...
Det händer att jag ringer folk bara för att berätta något fint sonen Erik sagt, mycket fint innomhonom som ibland bara pluppar ut & det måste jag ju dela med mig av.

så synd är det ju inte om mig, jag har två fina bröder som jag ju ser alltför sällan dock...
men det är ju mitt eget fel.

Kram Till dig som är en av världens bästa systrar !!!!

Lollo