29 mars 2009

Sen middag hos Seghs

18.00 var vi hos familjen Segh och var hemma igen 02.30 Otroligt sent! (Till vårt försvar var hon ju bara vintertid 01,30)
På bilden nedan ser ni Eva och Rickard samt Stefan

Magnus och Linnea
Och här leker alla barnen: Klara och Kalle Lindström David och Hugo Segh


Tv:n stod på av och till, det var ju både hockey och sen fotboll (VM-kval) Vi släkte dock ner under earth hour (men jag glömde mig när jag vart kissnödig mitt under den aktuella timman, tända lampan på toa går på ren reflex) Vi fick jättegod lax med limesås och till det pressad potatis och sallad. Ämnen vi diskuterade: Att flytta från Södertälje eller inte, jobb, att få barn sent i livet och massa annat.

I morse var maken trött och lite bakis. Jag gjorde frukost och sen gick vi tillbaks till sängen. Där hamnade vi framför Robinsson, det missades ju i går men jag är glad att vi såg det i dag för jag gillar verkligen det! Gruppdynamik, en del supersympatiska människor andra mindre sympatiska. Bra tv-underhållning är det i alla fall!

Har ju gått och grunnat lite på Lexington rean, saker jag vill ha men inte handlade. Ringde således Fia och hon la undan så jag och mannen tog bilen till stan igen. Magnus handlade massor! Inte till hemmet men kläder till sig själv (jättefina) och jag fick mina grejer (mjukisbyxor med matchande långärmad t-shirt till samt ett överkast till Axels säng) Sen var vi en sväng på IKEA och påbörjade projekt hallen. Foto lovas lite senare i veckan för jag skall komplettera med en spegel. Jag tror det blir jättepraktiskt och fint.

Middagen avnjöts på restaurang Vapiano i gamla stan tillsammans med Henkan och Fia. Kul ställe med lite annorlunda koncept. God mat och vacker miljö, kan jag varmt rekommendera

http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article42955.aos

Hemma i gen så skruvar mannen IKEA möbler (jag känner ingen som gör det så bra som han, han fattar beskrivningen hur snabbt som helst och jag lovar att det inte hörs en endaste svordom under monteringen)

Ingen Gunvald och Martin i kväll, kanske ska vi bara tindra med varandra och tända ljus? Klockan är nu 19,35 och det är ännu inte riktigt mörkt, skönt!

Hejhopp vi hörs i morgon...

1 kommentar:

Maribella sa...

Vilken härlig helg ni verkar haft!!
Vad handlades det mer på Lexington?
Kram