01 februari 2010

Måndag den 1 februari

Den första en måndag är som gjort att börja sitt nya liv (igen) Rössner eller någon från Viktklubb har otroligt nog inte ringt och skällt för att jag inte vägt mig på flera veckor men nu slipper dom gå och grunna vad det blev av mig. I morse skuttade jag upp på vågen och konstaterade om man väljer att se saken från den bra sidan: Jag har inte gått upp under Thailandsresan (trots massa öldrickande) Väljer man att se saken ur surpuppe sidan blir det så här: Ynka –2,7 kg sedan december, var fan är din fighting spirit Marie?! Jag kan inte låta bli att undra vad alla smala människor tillbringar dagarna med att tänka på? Jag hade kunnat bli kärnfysiker om jag ägnat lika mycket tid att tänka på just kärnfysik som kalorier, fett, choklad, träning (som man inte gör men behöver) och vad man borde äta eller snarare INTE borde äta.

Marabou Milk Chocolate

 

 

 

När jag fick se Axels hockeyschema inför veckan bestämde jag mig för att ta en dag i taget för inget blir ju bättre av att gå och grunna över bilvägen till Flen och Bålsta när man inte ens vet vilka av matcherna han blir uttagen till. I morgon finns 2 alternativ: Bortamatch i Bålsta eller städning av Scaniarinken efter A-lagsmatchen. Kul att grabben har en hobby väljer solstrålejag att tänka. Surpuppemamman tänker: Varför samlar han inte frimärken?

3 kommentarer:

Lotta sa...

Soltrålejaget vet att hockeyn fostrar våra söner och att de motionerar. Solstrålejaget vet också att våra söner inte sitter och häckar framför datorn all ledig tid, och att de inte hinner med annat än skola och träning. Det tycker vi om Marie. Därför är frimärken inget för oss och våra söner :-)

Det om vikten tänker jag inte kommentera. Du är vacker och har en man som dyrkar marken du går på. Du är fin som du är vännen och lycklig ju!
Nu kommenterade jag iallafall :-)

Anonym sa...

Människa Var NÖJD -2.7 kg inkl. semester och jul. Det är ju hur bra som helst. GRATTIS Kämpa på....även en tusenmilafärd börjar med ETT steg. Skulle du snitta på 1.5 kg per månad så är det 12 kg på ett år. Det är ju sketa bra
Vad gäller hockeyn så tror jag hellre jag kör till den en till frimärksklubben, hellre svettdoft en gammal gubbdoft:)
Kram "Fik&holicen"

Anonym sa...

MATTESNILLE HÄR
Det är 18 kg på ett år HAHAHAHA