12 augusti 2010

Klänningsinköp avklarat :o)

 

Jag och Kicki åkte till in till stan (Stockholm) för att leta klänningar till 10-årsjubileums festen som de företag vi arbetar på ska ha. Det står ju smoking och det innebär massa saker för damernas klänning. Kicki hittade sin på första affären vi gick in i och jag hittade min i 2:a affären. Fan tro´t. Eftersom vi var i god tid hann vi även köpa fina aftonväskor och jag en sjal att ha över axlarna. Har inte fotat klänningen ännu, den kommer på bild vad det lider…

Bild0182 Sen gick vi på Belgobar och drack vitt vin. Här ser ni glada, Kicki!

Bild0183Jag är ju galen i musslor och åt förstås det (fast utan bröd och pommes såklart) Kicki en sallad med handskalade räkor. Å, vad gott det var!Bild0184 Ska ta med mannen dit nästa gång, dom är öl specialister på Belgobar. Till varje rätt i menyn rekommenderade dom en ölsort. Nu dricker ju inte jag öl eftersom det är väl typ det med högst GI värde i världen!

Puh, vad skönt att ha klänningen klar, och som lök på laxen är det fredag i morgon :o)

                                   PS Bilder tagna med mobilen DS

3 kommentarer:

Maribella sa...

Klänning - check!
Bra jobbat, men jag vill se bilder.

Men du...är vitt vin GI??

Kram

Lotta sa...

Vad glad jag blir över att du hittade en klänning. Vad härligt!

Mamma sa...

Belgo bar, Lennarts favorit. Min är Monks bar ligger bakom LO borgen)för den som gillar öl finns där 1400 sorter, ja musslor har dom oxå. Ja, vitt vin får man dricka (i begränsade mängder)Klänningen ser jättefin ut Marie.
Kvällens vackraste förstås!
Kram