23 augusti 2010

En bra dag

Vaknade med ett bättre humör, äntligen. Om man ska få 2 surdagar kan jag tycka att det är surt att de ska komma en helg.

Otroligt långa bilköer i dag, hann lyssna på ett helt Sommar i P1 program. I dag Peter Andersson, får nog bli 5+. Riktigt bra tycker jag. När det är en skådis hörs det inte att de läser från manus och hans historia berörde mig och gav mig många bilder. Jag ser framför mig hur det såg ut på deras innergård någonstans i Göteborg där de spelade fotboll och den svarta mannen kommer gående över gården.

I dag har ytterligare en liten milstolpe i mitt (och Axels) liv passerat. Mitt yngsta barn har börjat gymnasiet. Hoppas att han kommer trivas där och få med sig massor av minnen (och goda studieresultat)

Efter jobbet åkte jag till Lukas för att ha en liten städ och tvättkurs. Som jag skrivit förut har jag missat den grundliga städningskursen under mina söners uppväxt.  Dom kan plocka undan och dammsuga och inget mer. Nu kan Lucke skura badrum och tvätta också :o)

Bild0188GI vecka nummer 2 är också gjord. Ynka 1 kg minus. Nåja, det är ju faktisk –4 kg på 2 veckor, inte så pjåkigt (även om jag gärna vill tappa 3 kg varje vecka ;o) ) Stor desperation i dag. Jag äter hur GI som helst till lunch, en meze tallrik med hummus, kronärtskockor, kycklingröra, valnötsfylld aubergin och RÖDBETOR! Efter halva tallriken misstänkte jag att jag gjort en blunder eftersom jag hört någonstans att grönsaker som växer under marken ofta inte är GI/kolhydratrika. Hur gör man nu, är allt förstört?!

4 kommentarer:

Lotta sa...

En rödbeta hit eller dit, värre kan det vara...

Du är duktig, men jag vill genast att du slutar bekymra dig över rödbetan.

Ha en trevlig kväll vackra människa!

Mamma sa...

Inte då!! Feltänk, en kvarleva sedan viktväktartiden tror jag. Skitbra Marie.
4kg = 8 paket margarin. Tänk det du
Kram

Anonym sa...

Fortsätter du i den där takten kommer du ju se ut som en flaggstång när vi åker till Valencia. Jag tror säkert den där rödbetan gjorde bra nytta för kroppen.
Lill-Åsa

Gun sa...

Har inte riktig koll men eftersom man inte ska äta potatis så misstänker jag att det är det som växer under mark man ska undvika. Men va fan det är ju en grönsak.
Du kämpar på skitbra.
Kram