29 augusti 2010

70-årskalas

I går var vi på kalas till Sören som fyller 50 och Max som fyller 20 (far och son) Jag och Ulla (mamman i familjen) har ju känt varandra sedan innan vi blev mammor så våra barn har känt varandra sedan de var spermier typ :)

P8280217Lukas och Max som varit mycket goda vänner i alla sina år. Spelat i samma hockey lag  ända tills bara för något år sedan.

P8280218               Fina Ulla, bakom henne hennes mamma Tuula och vännen Lisa

P8280223                                                 Axel, Isabell och Lukas

P8280230

             P8280229

Vi satt vis samma bord som Mulle och Lisa. Mulle och Kilis har tränat Max, Lukas och deras Carl när de var småpojkar och har också spelat med Kilis.

Oskar var också där man alla kort jag tog på honom var på långt håll och eftersom jag inte har något fin systemkamera är de bilderna mörka och gryniga.

P8280235                                                  Den äldre utav jubilarerna

Vi gick hem i god tid och vaknade pigga och glada runt 07,30. God frukost (nåja, yoghurt och ägg, mannen åt nygräddade baguetter med ost och marmelad) och sen tog vi DN med oss och gick tillbaks till sängen. Ljuvliga morgon. Sedan gav vi oss ut i svampskogen. Vi har ju haft dålig svamplycka i år men i dag hittade vi massor med pyttesmå kantareller (som får stå på vänt några veckor) men även några som skall avnjutas i kväll…P8290240 Efter det åkte vi till Tumba för att se en träningsmatch mellan SSK och Luleå. Vi vann med 3-0! Botkyrkas B-juniorer var med och arrangerade men Axel har ju pappa helg så jag slapp stå parkeringsvaktBild035Nu är vi hemma och skall laga mat. En mycket bra (och aktiv) helg är snart slut och en ganska intensiv arbetsvecka börjat snart. Ha en bra söndagskväll, det tänker jag ha!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Vilken trevlig och innehållsrik helg du haft vännen. Skönt inför ny arbetsvecka.

I Tumba ishall fick min lillasyster (en av dem) en puck i huvudet under en match. Ambulans till sjukhus blev nödvändigt :-)

Vad skönt att slippa vara parkeringsvakt :-)

Kraam

Mamma sa...

Vilka fina och vackra mäniskor du fångat på bild!
Kram