13 december 2009

Natten går tunga fjät

Bild0468 Bild0466

Bild0465

Vi blev väckta 06.45 av Malin och Johanna som varit uppe och fixat lussefika! Otroligt gulligt för åtminstone Johanna är egentligen jättemorgontrött. Nu var det ju Luciamorgon på tv kl 07 och det ser jag ALLTID och det visste dom. Både smörgås och smak från gårdagens bakning fanns på kaffebrickan. Kan man vakna bättre?

En vända till på stan har vi också varit. Köpt krans till dörren som sig bör (brukar hänga ut den till Lucia) Se så fint det blev :o)

Bild0469

Julklappar (nästan) klara. Vi köper inte längre till syskon, syskonbarn eller föräldrar. En himla massa stress (och pengar) spar man på det och det är ju egentligen inte just DET som är det roliga med julen. Jag köper således till mina barn och maken (Malin och Johanna såklart men där har mannen huvudansvaret) Bara Magnus kvar att köpa åt!

Snart kommer alla mina barn och Isabell för att kalkonmiddag och säga hejdå till Lucke som åker till Kanada i veckan. Jag tycker Johanna och Malin kan lussa för dom. Jag kokar hellre en hundvalp än att lussa för dina killar sa Johanna!

(Bilder från kvällen kommer i nästa inlägg)

4 kommentarer:

Maribella sa...

Fin krans!
Tycker du är så härlig som håller så på vissa "traditioner"!!

Lussekram till dej!

Lotta sa...

Vad rara de är tjejerna som lussade. Traditionen att kika på Lucia kl.07.00 är jag uppvuxen med. Glömde ändå bort detta varför jag missade lUCIA På tv...

Anonym sa...

Vilka gulliga barn ni har <3Kram Lollo

Lill-Åsa sa...

Kokar hellre än hundvalp än lussar för dina killar. Roligt :)