24 februari 2009

Sportlov 2009 Källfjället

Bevis för att man varit på Källfjällstoppen 2009 (trots enorm dimma) Jag och Johanna på bilden, maken håller i kameran. Fy fan vad vi är bra! Först slitigt uppåt i 2 (eller 3 km, jag lär mig aldrig för man kan inte lita på skyltarna enligt pappa, inga skyltar stämmer säger han så förvirringen blir total)Bevis för att vi även tog oss till Syndalen och vissa av oss ända till Kläppenskjulet! På bilden ser ni Malin, Johanna, jag själv och min pappa Kjell. Under denna skidtur hände en kul sak och en mindre kul. Den lite roligare:
Vi mötte folk i spåret och en frågade om vi kom från Södertälje? Hur kan ni veta det svarade jag, jätteförvånad? Man tänker kanske inte alltid på vad det står på mössan :o)

Det tråkiga var att några andra bekanta till pappa som vi också mötte trodde att jag var Anja Persson!! Och det var tyvärr inte skidåkningen det tog det på utan utseendet, har ni sett Anjas lår och kinder? Grrr, nu fick man ny inspiration till bantningen.
Fruktstund hemma vid stugan efter 1 mil i spåret. Det var inte sol när vi startade vår tur men det sprack upp och vi fick nästan en hel dag med underbar sol. Denna stuga byggde min pappa och farfar 1971 och är ett paradis på jorden trots avsaknad av rinnande vatten, utedass och med el bara från de solceller ni skymtar på bilden (räcker denna årstid till sänglampor 1 timme på kvällen och 1,5 timmes tv tittning på en pytteliten TV) En vacker vy på vår skidtur. Att gå på tur i sådant här väder är nästan en andlig upplevelse!
Stugan i mörkret (taget på väg till dass)

Hemma efter att ha stannat vid coop och handlat mat. Har packat upp och satt i gång första tvättmaskinen. Mannen har lagat och vi alla ätit Lasagne. Ingen Axel hemma ännu då han tränar. Semlor inköpta dagen till ära, skall avnjutas senare i kväll. Jag skall börja jobba 06.30 i morgon medans de övriga familjemedlemmarna fortsätter sitt sportlov, snyft.
Hörs i morgon då!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh vad jag saknar stugan. Ser så mysigt ut. Om det är någon tröst så tycker inte jag att du är ett dugg lik Anja Persson. Ses på lördag!

Kram Lill-Åsa

Anonym sa...

Ja jag saknar också stugan så det känns ända in i själen. Vadå Anja Persson, är hon så snygg? Nä det tror jag inte. Snudd på oförskämt!
Kram mamma

Maribella sa...

Nja...nu tror jag familjen är lite partiska.... nog finns det en likhet mellan dej och AP!! Ni är ju långhåriga båda!!
Kram