14 februari 2009

Alla hjärtans dag fm = SPA

Efter att ha förberett mangosalsan (jag skall inte ta credit för det, det var maken som gjorde den) som skall serveras till kvällens hummer så begav kärleken och jag oss till ett av stans SPA:n. Fick presentkort där när vi gifte oss (tack för det Eva, Kamilla & Harry, Ulla & Sören)
Jag hade bokat:
Ren Skönhet:Den ultimata behandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser. Ger direkta och synbara resultat. I behandlingen ingår: ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, varma Oshibori handdukar, portömning, aromapressur, -dränage och -massage, specialmask efter hudtyp, arm- och handmassage samt avslutande creme.80 minuter

Magnus avstod behandling men vi bubblade, bastade och slumrade (jag somnade!) Det är ju jätteskönt men kan inte tycka att det är värt pengarna men i dag var det ju gratis :o) Ingen ser ju skillnad, man blir bara rödflammig och lite glansig.
Till lunch åt vi varsin clubsandwich och drack en öl. Mycket folk må jag säga och då framför allt par. Kanske för att det är alla hjärtans dag?
Varit förbi sönerna med en liten valentinhälsning. Fått ett jättegulligt tack sms av Oskar (de andra har inte fått sina ännu, Axel tränar och Lukas har bortamatch, just nu leder dom med 1-2 mot Linköping)
Mitt telefonabonemang har gått ut i dag, sp på måndag skall jag få en ny mobil! Skall surfa runt på Nokia.se och kolla (ids inte lära mig ett nytt märke, har alltid haft Nokia) Kul!

Hörs senare då, och sen vill jag ju önska alla som läser min blogg en riktigt bra och romantisk alla hjärtans dag!

1 kommentar:

Maribella sa...

Uj vad härligt det låter! Men som sagt, skönt att inte behöva stå för notan själv!!
Ja, jag jobbar (1 pat och det är inte min...), har varit inne på narkosen och sövt en patient, det kändes bra, jag kom ihåg!
Ha en go kväll!