14 maj 2011

Old Town

I dag gick vi upp vid 09, åt vår fruktsallad och kom hem nu (18) Hoppade på mopparna och tog oss ner till Old Town som ligger på andra sidan ön. På vägen hem stannade vid ett ställe med magisk utsikt för att äta lunch och svängde sen ner mot vår närmsta strand (Klong Dao) Där låg vi i skuggan och lyssnade på ljudböcker och badade. Sen hittade vi detta ställe, tog en varsin öl och den bästa massagen vi båda någon gång fått (och det är många!) Holy macaroni, hon hittade varje öm punkt och har nu töjd ut mina axlar och nackmuskler flera centimetrar.

IMAG0479

Då jag inte ids lägga för mycket tid på bloggande i dag får ni hålla till godo med dessa få rader och denna vackra kvällssolsbild, tagen från stället där vi just kom i från och där vi alltså tog ölen efter massagen.

Ytterligare en dag i paradiset, att få ladda batterierna på detta vis är som balsam för kropp och själ. Jag är väldigt tacksam att jag får uppleva detta och känner för alla ensamstående snabbköpskassörskor med 5 barn (och andra) som inte har samma möjlighet. Tack!

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Jag skulle kunna åka till Thailand enbart för massagen, och för att åka moppe förstås. Men massage, det skulle göra mig mycket gott.

Fortsätt njut av paradiset mina kära vän.

Kram

Åsorna sa...

Ja man borde skicka alla utarbetade städtanter och snabbköpskassörskor till Djungelstigen A1. Det skulle de må bra av.