12 maj 2011

Fruktfrukost

Till frukost har vi just ätit en underbar fruktsallad. Frukten stod i huset när vi kom så vi gissar att den var till oss. På bilden ser nu det ena fruktfatet, på det andra fanns apelsin, äpplen och bananer. Otroligt söt och god frukt som jag gissar att den ska smaka när den mognat på plats och inte fraktas i något embalage i en lastbåt över världens hav.
I går kväll var vi in till SalaDan på middag. Man märker att det är lågsäsong. Massor av affärer och restauranger är stängda. Oss gör det inget, vi åt en fantastiskt god middag på ett ställe vid vattnet.

Nu är poolkillen här (otroligt trevlig och pratar bra engelska, söt också ur ett moderligt perspektiv då han är i mina söners ålder) Så idag ska det bli ett eftermiddagsdopp där, men nu åker vi till havet för lite sol, lunch och massage.


1 kommentar:

Lill-Åsa sa...

Åhh vilket fint fruktfat. Det lät som en nyttig frukost. Undrar om det är en ny poolkille för han som skötte poolen när vi var där sa just ingenting. Städaren däremot var supertrevlig. Ha en underbar dag!