16 maj 2011

Byggettan

Skulle förfasa sig här nere. Killarna som jobbar med området Åsorna hus är i är väldigt unga, har inga skyddskläder och fulla armarna i cement, jobbar från tidig morgon till 20 på kvällarna. Vi tänkte att de skulle vara lediga i går, söndag som det var och allt men icke. 7 dagars vecka verkar gälla trodde vi. I dag ser vi inte en byggunge (bygg-gubbe brukar man ju säga men det går bara inte på några villkårsvis att kalla dessa småttingar för gubbar) Om man lägger i hopp ett och ett förstår man. I går när vi var ute och åt middag var det massor av Thailändare ute och åt. Restaurangen bredvid vår hade inte ett bord ledigt och där vara bara Thailändare. Hemma och bakis i dag kan man tro.

Magnus Iphone 165

Dålig planering har de också. Här ser ni Åsornas “köksträdgård”. En otroligt grön och fin gräsmatta fanns där när vi kom. Kanske skulle mått bättre av att läggas dit efter putsningen av muren?

I dag är planerar vi vår dag något annorlunda. Ämnar åka till stranden nu efter fruktsalladen och planerar en liten siesta på eftermiddagen. Mopparna får vila från längre färder i dag, ännu skakiga efter gårdagens eskapader :)

3 kommentarer:

Lotta sa...

Stranden och siesta. Det låter trevligt. Själv åker jag till jobbet :-)

Lill-Åsa sa...

Aha, så gräsmattan ligger under presseningen. Dåså, då är det ingen som snott den i alla fal ;)
Tydligen är byggarbetarna lediga en dag i månaden så det kanske var idag det. Jag kan nog hålla med om att det skulle vara bättre att putsa till muren innan gräsmattan kom. Njut av er dag på stranden.

Magnus sa...

Åsa: -Önsketänkande... Pressen döljde snarare det faktum att dom först tjålat allt gräs. Har sökt på två reggaebarer utan framgång. Men misströsta inte, snart har jag den jäveln;)