15 maj 2011

AC eller inte

Mannen tycker inte. Jag vill ha, för att överhuvud taget kunna sova. Den är effektiv men mannen stör sig på ljudet och ljuset (Åsor, går det att släcka de två små lamporna?) En natt när jag vaknade mitt i natten slog jag av den bara för att göra maken nöjd. Då stördes jag av alla andra ljud som plötsligt blev klara. Trodde ett gäng med fyllskallar passerade och skrålade med jämna mellanrum (vilket skulle vara konstigt då vi inte sett en berusad människa på denna ö) Visade sig vara tuppen som bor granne. Myggen inar även här kunde jag höra, och allvarligt talat har dom kalas nätterna igenom. Vi har en miljon myggbett.
I natt sätter vi in fläkten i vårt sovrum. Som en kompromiss. Vi  slipper ljud och ljus från AC:n OCH mygg.

Förhoppningsvis.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Älskade hustru, det handlar om ljud, ljus och TEMP... Det är varmt i Thailand, låt det vara varmt, tyst och mörkt... Men jag kan frysa för din skull ;)

Mamma sa...

Marie, är du säker på att det inte är larmet som går på nätterna:-).
Ni har det underbart bra ser jag (bortsett från moskitos)fortsätt med det
Kramar

Lukas sa...

morsan mina myggbett kliar fan fortfarande så ni får hålla ut ett bra tag. Hoppas ni har de skönt!

Lill-Åsa sa...

Nä vi lyckades inte heller hitta hur man får bort den störande lampan på AC. Alla tre AC tycks funka lite olika dessutom. Den i vardagsrummet är så effektiv att man nästan blåser bort och den i sovrummet lyser, hmm. Fläkten blir nog bra att sova till. Jävla fylletuppar och väsnas ;)

Gro D. Smit sa...

Hei,
Vi er naboene til Åsa & Åsa, og jeg har sjekket med elektrikeren og det er desverre ingen mulighet for å slå av lampene på AC, men dere kan sette en tykk tape bit over lampene. Jeg kjøpte en sånn "elektriker-tape" som er ekstra tykk, du får den på utstyrsforretningen som ligger ved siden av Penn Shop.
Lykke til,
Hilsen Gro i B3