19 maj 2011

En blöt 40-årsdag

Bokstavligt talat alltså. Vaknade med översvämning. Men sen…var vi stranden (blött även där) och njöt i fulla drag! I skuggan på Klong Dao fann vi lugnet…

                              (Just denna bild från Phi Phi)IMAG0487

Hem och vände, åkte vidare till SalaDan och det började HÄLLREGNA igen. Innan vi kom till den restaurangen mannen valt för dagen var vi helt genomvåta och ångrade att vi inte burit in torkställningen med bikinisar och strandhanddukar, och rädda att mötas av lervälling igen…

IMAG0508

Hemma väntade oss denna underbara korg med riktiga blommor, äkta Champagne och fin choklad och druvor. Åsornas uppvaktning till Magnus som fyller 40 år idag. Ingen lervälling för det verkar inte alls ha regnat samma mängder här som i SalaDan.

Nu har vi bara kvällen här (klockan är 22.34 här) och i morgon kvar innan vi tidigt på Lördagsmorgon åker till Bangkok. Nu ska vi försöka suga det sista ur denna karamell! Skål på er och grattis Magnus min fina, fina man!

2 kommentarer:

Lill-Åsa sa...

Hoppas att allt smakade bra i den fina korgen. Njut utav bara sjutton nu så här sista dagen.

Mamma/sväris sa...

Ja återigen, Grattis Magnus, jag har redan förstått att du haft en ubderbar 40 årsdag och att ni haft en fantastisk semester på mågnga sätt. Bangkok är ju lite stimmigare, men också annorlunda.
Sug i er det sista nu så ses vi snart
Kram på er