01 maj 2010

Sköna maj välkommen!

Är det vårmånad så är det. Vi har således grillat hamburgare till lunch och ätit ute i trädgården. Kallt som f-n om ni frågar mig!Bild0016 Vaknade hyfsat tidigt och messade Lucke för att fråga om han landat tryggt (07 enligt planen) Det hade han och satt i nya bilen med Isabell som var den som hämtade. Han blev glad att någon var vaken och frågade om han fick komma. Klart han fick! Således blev det frukost med 4 av våra 5 barn, presentutdelning, sår och solbrännevisning. Kan man ha en bättre lördagsmorgon?

Jag och Johanna var sedan och handlade alla ingredienser till de smörgåstårtor jag lovar curla med till samme sons 20 års kalas som äger rum i morgon. Jag fick god hjälp av både Johanna och Malin att göra alla fyllningar. Nu står de i kylen och goonar till sig tills vi skall dekorera de i morgon förmiddag. En lax/skaldjur och en leverpastej/rostbiff.

Således har vi 20 års kalas i morgon men redan i kväll vankas det 30 års kalas hos Sanna. Där får man alltid mycket god mat och dryck så det ser vi fram mot!

Inga kommentarer: