17 maj 2010

Costa del Sol

Vi har varit 5 dagar på spanska solkusten tillsammans med Maria och Björn. Björns päron äger en lägenhet i Fuengirola som vi hade förmånen att få låna. Flyget gick 06 från Arlanda så vi fick ju en stor del av onsdagen i solen också (likaså hemresedagen då planet gick 20,45)

         Här ser ni mitt resesällskap Björn, Maria och min MagnusP5130022

                 Här är utsikten från loftgången i kvällssolP5130030

Björn visade sig vara den bästa värd man kan tänka sig. Färskt bröd och nybryggt kaffe varje morgon när man vaknade. Bubbel, oliver, ostar och Serranoskinka på ballisen efter eftermiddagsduschen. Man skulle kunna vänja sig med den servicen (och inte vara överviktig utan FET efter några veckor)

På fredagen åkte vi till Gibraltar. Jag hade aldrig varit där förr och blev imponerad. Vi åkte en guidad tur med Joe som var född i Gibraltar men bott 35 år i London. Han både guidade och berättade roliga historier med en underbar brittisk accent.P5140045           Att man var i på Engelskt territorium gick inte att missaP5140043 Utsikt från Klippan. Det var HÖGT och lite läskigt att åka bil på de smala, snirkliga vägarna högst upp på klippan.P5140047 Fullt med apor som matades av (dumma) turister. De matas så mycket att de lär ha fått problem med ♥ och kärl sjukdomar. Den här var liten och söt. Den fanns några storlekar större, inte riktigt lika gullig (läs skräckinjagande)

P5140068

Eftermiddagsmys på balkongen med kortspel (Hojta) bubbel och mycket trevligt sällskapP5150089 Denna borg är utsikten från balkongen. 5 underbara dagar i solen och värmen har vi haft. Planet hem var en timma sent men det hör ju redan till historien. P5150092

En bra dag på jobbet som kröntes av årets första brygglunch, vi tog med oss värmen hem helt enkelt. Kom i håg vem ni ska tacka :)

Bild0027

2 kommentarer:

Lotta sa...

Välkommen hem vännen, vad skönt att ni haft det bra.

Lill-Åsa sa...

Jösses så mysigt ni har haft det. Jag har alltid velat åka till Gibraltar. Tänker mig att det är som England fast med sol och värme i ställe för regn. Det kan ju inte vara fel...

Fuengirola såg ju också helt underbart ut. Tänk vad mycket man inte har sett.

Mat, sol och bubbel, vad mer kan man önska sig.