26 maj 2010

Andra bullar

Sol ute i dag men lite kylslaget såvida man inte sitter i direkt sol. De första 2 bilderna är från i lördags då vi var ute på Getryggen och delade på en hummer till förrätt. Till det drack vi ett glas rosé.Bild0041Fint ljus i denna bild som är tagen med kameran i min mobil. Hummer är fanimig det godaste jag vet.Bild0042Titeln i dagens inlägg syftar på dagens inköp nr 1. Löparskor. Till en som aldrig sprungit annat än till bussen. Det är min adorable svärdotter Isabell som tjatar att jag ska börja springa. Mannen som också springer tror också på att detta är en motionsform för mig som ju är en ovanligt målinriktad person. Nåja, jag ska ge det en chans. Jag frågade killen på Stadium om man bara kunde gå i dom och det skulle gå bra sa han.

Bild0043 Dagens inköp nummer 2. Underbar bukett blommor för endast en spottstyver på hötorget. Ätit lunch med min gamla gymnasiekompis Lollo i stan i dag. Fast vi inte setts på 25 år (förutom i mars som var första gången) har vi massor att prata om!

Bild0044 

Dagens på rätt plats:

1. Killen i Stadiumbutiken i Skärholmen. Han kunde sin sak (sälja dyrare varor än kunden först tänkt) samt även charma en kvinna som antagligen var i hans mors ålder.

2. Kille på Tyfons (vår bredbandsleverantör) suport. Han förklarade busenkelt för mig hur jag skulle kolla var felet låg! Det ligger inte alls hos dom utan i vår (nästan nya) rauter!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Otroligt, måste jag bara få säga. Malin frågade mig häromdagen vad jag önskade mig i present. Då svarade jag att jag önskade mig ett presentkort på Intersport för jag vill köpa löparskor. På Intersport får man hjälp av att bli bedömd på hur man springer. Jag vill också våga prova springa :-)

Anonym sa...

haha jag har köpt samma lika dojjor. sänkt pris plus 20% kupong. Vilket klipp! Fast d blir inneskor, uteskor har jag redan. På tisdag blir det vårruset trots att jag senast sprang scania milen för 3-4 år sen..och innan dess var d nog 15 år sen jag sprang. o e man sån tävlings/ vinnarskalle så ....5 km MÅSTE jag springa på ca 27 minuter...tidigare var d 24 min./helen