24 maj 2010

Candrah och döden

Skall jag se i kväll. Dokumentär i 4:an kl 20,00 missa inte den!

I morse tog det 1,5 timma att åka bil till jobbet. Skall snart (så fort mannens bil är lagad á 10,000:- hämtad (en semesterdag) och såld börja åka kommunal till jobbet i Årsta. Kan ju trots SL inte är lita på ta längre tid än att sitta i dessa förbenade bilköer.

Just nu lyssnar jag på Kalaharis skrivmaskinsskola för män i bilen. Hade jag inte haft den hade jag fått psykbryt. Hemma har jag 2 tjocka böcker att sätta tänderna i, inhandlade i går då jag insåg att jag inte har något att läsa. Is och vatten, vatten och isIs och vatten, vatten och is av en av mina absoluta favoritförfattare Majgull Axelsson. Älskade Aprilhäxan och har nog läst det mesta av henne. Sen hade Mariane Keys nya kommit som pocket, tjock som en tegelsten, den spar jag nog till Kanarieholmarna. Hennes böcker väcker många känslor, den första tror jag var Vattenmelonen En förtjusande manskrattade jag högt åt och kunde inte lägga i från mig. Den sista jag läste var Är det någon där. Det var på Kreta och jag storgrät.

I kväll har jag varit med son nummer 2 och kollat på en lägenhet. Tokfin 1,5 på stan med högt i tak, gratis parkering på gården. Tar han den inte är han dum! Son nummer 3 är i Tumba och tränar  men han åker kommunalt numer :o) Den förstfödda har jag bara pratat med i telefon (men det är ju inte heller det sämsta)

              Ha en bra vecka och måndagskväll alla som tittat in!

1 kommentar:

Lotta sa...

Marian Keyes är en favorit. Hennes böcker är alltid bra.

Kram till dig från mig