07 mars 2010

Mamma son dag, minus Oskar

I dag har jag varit i Stockholm för lite shopping med mina “småkillar” , de två yngsta alltså. Lukas är ju tillsammans med Oskar de “stora killarna” , så är lotten för ett mellanbarn (jag är ett själv)

Lunch inmundigades på Pizza Hut (jag åt faktiskt sallad om nu Stefan Rössner på viktklubb.se läser detta inlägg) Detta står på första sidan i menyn:

Bild0529                              Kunde inte stämma bättre!Bild0530 

Många inköp blev det också. Inte för mig men Lukas handlade både jeans, tröjor och vårjacka. Axel fick ett par jeans. Mamman handlade inget (mer än lunchen då) De har inte min typ av kläder på Carlings, Jack & Jones eller RedDevil. Men jag är glad ändå, en hel dag med 2 av mina favoritkillar är ju bonus som inte händer var dag!

Något annat roligt: Vi har äntligen bokat vår sommarsemesterresa! Jag , mannen åker med våra hemmavarande barn. Bahia Feliz på Kanarieöarna är det som får den äran att få besök av oss den 22 juni och en vecka fram. Således firar vi midsommar där nere och påbörjar vi vår sommarsemester med sol, bad och tapas!

Väl hemma har jag missat finbesök av Henkan och Fia, men man kan ju inte få allt. Jag och Johanna har förberett smörgåstårtan vi ska ha på Violas begravningsfika på fredag. Den görs av Hönökaka och blir således rund. Man kan göra den hur långt före som helst för man fryser den och tar upp den kvällen före man ska äta den, så garnerar man den innan man ska äta den. Blir supergod, snygg, saftig. Till middag blir det Lasagne, väntar bara på att hämta Axel från Scaniarinken.

Ha en bra söndagskväll alla läsare. Vi ska se In to the wild, varmt rekommenderad av mina barn.

4 kommentarer:

Maribella sa...

Vilket underbart turkost vatten!!
Du kanske vill låna min "Vandra på Kanarieörna" bok?
Förresten, kan du inte hänga med på spinning någon kväll?

Kram

Anonym sa...

Vilken toppen dag du har haft:)

Pingvinfamiljen sa...

Trevligt med statsbesök med sönerna och pizzahut. Inget dumt sätt att spendera en söndag! Blir lite avis på att åka bort över midsommar. Vi ska nog inte ha någon sommarsemester, men eventuellt kanske vi tar en lite weekend över midsommar. Om jag inte åker på att jobba förstås.

Lotta sa...

Vad härligt att ha en resa att se fram emot. Det blir en bra början på semestern.

Jag tror bestämt att Johanna kommer att bli en fena i köket. Du är en god förebild för Magnus döttrar, sannerligen. Kul att hon förstått det.