12 mars 2010

Jordbävning, frissan, begravning och tjejkväll

I bland kan man undra hur mycket man ska förväntas hinna med på en dag. I morse väcktes vi 04,44 av en jordbävning, trodde vi. Det visade sig vara snöras. Jag var säker på att den tagit balkongen med sig (huset skakade! Axel vaknade till och med och då förstår ni väl?!) Ballisen sitter kvar men jag kommer inte att ställa mig på den. Weber grillen som stod på altanen är dock ett minne blott.

Eftersom jag var begravningsledig trixade jag in en tid till min superduktiga frissa Carolin som äntligen är tillbaks efter sin föräldraledighet. Katarina och Lotta är också jätteduktiga men ingen är som Carolin! Så noggrann med allt. Hennas man som har skomakeri i lokalen intill får rycka in ibland. I dag har han schamponerat mig. Slingor i blont och lite rödbrunt samt toppning av håret. Sen är hon så noga med föningen att man känner sig otroligt omvårdat och snygg i håret när man är klar. Dock tar det tid, trots att jag hade 2 frissor som strereofönade mig kom jag med andan i halsen till begravningen. Har försökt tagit kort så ni skulle få se hur fin jag blev men jag lyckas inte ta kort på frisyren utan ansikte så det blidde nada med det.

Både jag och mannen glömde kamera. En liten begravning för när man är 99 år har alla runt om kring en redan dött. Viola fick också bara ett barn: Carin som ju är (var) Magnus mamma, som så himla tragiskt dog dagen före julafton 1996. En lillasyster Lizzy finns kvar och var med, Magnus hans syster Maria med barn samt deras pappa Per och några bekanta. Begravningskaffe hos oss. Jag hann inte dekorera smörgåstårtan, Johanna fixade den, hon är otroligt duktig den flickan! Kunde inte gjort´na bättre själv :o)

                                              TårtanP3120024

                         Johanna, ännu vackrare än tårtan!P3120031                               Magnus och pappa PerP3120029                          Storasyster Maria (vacker profil!)P3120032                   Violas lillasyster Lizzy, Amanda, Oscar och KalleP3120030

Nu har alla åkt, inkl maken som ska basta med grabbarna i kväll. Själv ska jag till Kamilla med Eva och Annelie och äta, prata livsöden och hinka vin! Det behöver jag, har varit otroligt stressad HELA dagen, har axlarna uppe i öronhöjd, phu. Nu är det HELG!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas din kväll blir trevlig:) Du lär ju ha pannknack i morgon, hihi

Åsorna sa...

Shit vilket snöras! Stackars grillen. Johanna är otroligt duktig!!! Tårtan ser ju ut att vara köpt från ett konditori. Hoppas att kvällen blev lyckad.

Lotta sa...

Man hinner massor om man är en effektiv människa som är beredd att satsa med stress. Lite för mkt blir det av detta vissa dagar, axlarna är de som oftast talar om, åtminstone för mig, att jag helst ska undvika dagar av sådant slag. Lyssnar förstås sällan på mina axlar, dum som jag är.

Vissa dagar gör även du detta misstag förstår jag nu. Det har ofta slagit mig att du är väldigt effektiv och hinner så mycket oavsett om det är arbetsdag eller helg. Sällan verkar det leda till stress. Så vill jag också få till det.

Johanna är fantastiskt duktig, verkligen.

Hoppas kvällen med tjejerna var trevlig.

Trevlig helg och stor kram från mig till dig.

Anonym sa...

Var har du köpt ordet HOME som stod i fönstret???Vill också ha, gillade typsnittet.
Kram