03 september 2009

Tom skalle

lonn_host

Har inget att skriva om. Lever just nu ett rätt tråkigt liv (i alla fall att skriva om) Vaknar trött, jobbar, hem, handlar, lagar mat, kör Axel till och från Scaniarinken, tränar själv, städar, tvättar och somnar innan huvudet landar på kudden. Längtar till helgen men måste troligen jobba.

Alldeles nyss började det regna, mörkt har det blivit och ljusen är tända. Riktigt höstlikt och mysigt!

4 kommentarer:

lotta sa...

Kusligt att jag skulle kunna kopiera ditt inlägg och lägga in i min blogg. Det som skiljer sig är att jag inte ska jobba i helgen.

Kram till dig från mig

Anonym sa...

Instämmer jag med... Känns jobbigt redan nu att mörkret börjar lägga sig på kvällen och jag är så trött. Hur ska denna vinter klaras av?? //Mona

Anonym sa...

Hej fina syster!
Kolla min blogg, ny hylla med ljus i hallen och LOVE. Du hade också tända ljus i huset! Det är mysigt.Sen har vi två resor att längta till och beta av hösten/vinter med. Italien och Thailand det är ju inte helt fel! På jobbet är inskolningarna klara och jag har rensat rabatter idag, med solen i ryggen. Nästa vecka drar vi igång med läsårets tema, livsstil och hälsa. personalen startade det med att få massage och underbar avkoppling på Smådalarö och att i söndags gå/jogga Tjejmilen. Ska bli kul att ha detta tema med barnen! På måndag börjar jag mitt andra jobb! Som pedagogisk handledare på en nystartad privat förskola i Nynäshamn. Känner att jag måste ha en bil nu...
Hoppas helgen blir lugn och fin
Kram från syster yster

Lillasyster sa...

Ja, jag kan bara hålla med. Skit på tv:n är det också! Snart kör de igång med alla serier och då blir det lite lättare ;)