21 september 2009

Ömsom regn, ömsom sol

Har det varit i dag. Sov otroligt dåligt i natt (som vanligt på söndagsnätter)Snabbt i ordning och åkte till jobbet 06.30. Hann bara ut på motorvägen så var det STOP. Olycka i Salem gjorde att den första milen tog 1 timma. Grrr.Bild0354Åkte i god tid från jobbet då jag skulle med Axel till doktorn. Allt där gick jättebra. Hem och gick en långpromenad (det var under den jag fotade) Jag gillar att gå och jag märker att mitt humör blir bättre när jag går. Om det är dagsljuset, motionen, friska luften eller att bara få vara ensam 90 minuter vet jag inte och det kvittar ju faktiskt. Jag skall köpa mig ett par bättre skor att gå i. Har 2 par jag varvar med men de är 4 år gamla och hårda och stumma.

Bild0352Har ni sett en sådan underbar björk? De flesta är ju gröna ännu, några är gula men denna är tokröd!Bild0355 Ett trasigt nött staket i all sin enkelhet. Efter middagen strök jag (innan högen blev för stor) Axel på rinken och tränar inte men fotograferar sig. Oskar kollat på en 2:a på stan (Nygatan) som var jättefin, dock står han 9:a på den och lär väl inte få den. Lukas har jag inte pratat med på ett tag men chattade med honom i går och skall titta på honom på torsdag.

I morgon kväll skall jag till Maribel, hon behövde någon att öva på. Hon har gått en massageutbildning och man får ju offra sig helt enkelt ;)

1 kommentar:

Lotta sa...

Hej tjejen, jag såg Axel på isen ikväll. En mamma som satt bredvid mig berättade att han häromdagen skrek ett F-ord så att hela Scaniarinken hörde. Han missade visst att göra mål eller nåt.

På torsdag ska jag städa efter Lukas match, kul = not!