14 oktober 2009

Vaccinering (eller inte)

För mig är inte frågan så svår. JAG är inte rädd att bli sjuk men jag är livrädd att smitta mormor, mina barn som ju är unga män som om någon underlig anledning verkar bli sjukare än vi andra i denna A(H1N1) flunsan som från början kallades svininfluensan och nu mer nya influensan. Jag vill heller inte sätta min arbetsgivare i klistret och kanske riskera att halva personalstyrkan är sjuka/frånvarande samtidigt. Därför säger jag självklart JA till vaccinet.

Gris En endaste gång har jag haft influensa. Feber är ju en sak, den kan man ju stå ut med. Men huvudvärken som var av absolut värsta sorten och INGET hjälpte fick en att nästan ge upp. Här vill jag förtydliga för alla mina läsare att förkylning är INTE influensa. Många verkar tro det och visst kan man ha symtom från luftvägarna men det är inte huvudsymtomen, tro mig!

Svin

På jobbet en vanlig dag, hem och lagade mat och körde Axel till rinken, handlade på ICA Maxi (lite ovanligt då jag annars hellre handlar på coop) Ovanlig dag också men jag var ju inte hemma och kunde sköta veckohandlingen i söndags. Men man är väl spontan ;o)

1 kommentar:

Lotta sa...

Jag ska också vaccinera mig. Detta för att inte smitta andra. Förstår bara inte hur själva vaccinerandet ska gå till. Men det ger sig väl.