17 oktober 2009

Min dag, bra och dåligt

Jag bara älskar lördagar. Blev väckt av ett sms från underbara Isabell som undrade om jag ville gå på hockey med henne. Jag och mannen som hade andra planer fick tacka nej. Hade redan då en liten föraning av vad som skulle komma. Körde Axel till rinken, åkte på stan och köpte present till Eva som fyllt år i veckan och som jag skulle på kalas till i dag. Snabbt tillbaks till ishallen för att vara funktionär på Axels match. Väl där utvecklades min lilla “begynnande” huvudvärk till värsta anfallet. Fruktansvärd huvudvärk (brinnande/svidande) i höger skalle, höger näsborre helt täppt och höger öga rödsprängt och tårarna bara rinner från detta öga.

Satan, hur ont kan man ha? Har jag inte haft detta nog i 21 års tid och kunde slippa? Denna huvudvärk styr mitt liv. Strunta i kalaset, hem och ligga i mörkt rum och äta Imigran. Låg på spikmattan. Inget hjälper!

Bild0423

Vi hade bokat bord på La Cantina, i mitt tycke Södertäljer romantiskaste restaurang. Det gjorde jag redan i tisdags. Jag bet i hop. Vi åkte dit och från VAS 9 sjönk den till 3 som ett mirakel. Fast på bussen ner hade jag så ont att jag trodde jag skulle kräkas (det har hänt förut vid ett liknande tillfälle när jag och Eva hade bokat middag på värdshuset Mariefred) Ljuskronan och mannen är fotade på La CantinaBild0424

Tack Geir för en god middag. Tack du högre makt som gjorde att jag inte kräktes. Tack du som valde matchens lirare eller vad det var när SSK spöade Skellefteå i elitserien. Tyvärr kan jag inte tacka för att 94:orna vann för det gjorde dom inte men tack för att Axel gjorde en jättebra insatts.

Slutligen vill jag tacka för att jag inte har en stroke eller annan allvarlig sjukdom. Migrän är en helvetes djävla skitsjukdom, men en tröst är att den inte är dödlig.

Äntligen hopp i säng kalle. Anar att jag vaknar vid 03 med mer migrän, men jag har laddat med vatten och 50 mg Imigran.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hoppas det känns bättre idag vännen. Marcus sover hos sin pappa och sms:ade mig igår om att Lukas spelade i första kedjan Kul! Vad jag förstår av inlägget blev han matchens lirare, vilket är superkul!

Åsa sa...

Jävla pissmigrän! Finns det ingenting man kan göra. Typ operera? Lobotomi kanske inte är den bästa lösningen, men en liten liten oeration. Restaurangen såg jättemysig ut.

Anonym sa...

Fy fan vad jag lider med dig. Ändå är du så optimistisk.
LOBOTOMI, NEJ om det tycker vi inte:-)
Hoppas det dröjer till nästa gång.
Kram mamma