18 april 2011

Lukas 21 år

I dag fyller min mellan-kille 21 år. Herrejösses måste betyda att jag är rätt gammal? Han är i år också i Thailand på självaste födelsedagen. Har Skypat med honom nyss och han har det bra. De (han är där med 2 vänner) bor nu i Åsornas hos och har det bra. Här på bilden just hemkommen från BB och tar (får) det första badet hemma på Åkerbärsvägen. Bortser man från infektionsastman, mjölkallergin och alla 100 infektionerna han hade innan han började på dagis har han varit ett barn som det varit ganska lätt att vara mamma till. Han föddes på Danderyds BB den 18 april 1990 en varm och mycket tidig vår.

Lukas första bad

          Här dansar han till Michael Jacksson på nyårsafton, gissar 1998skanna0021

Apropå barnafödande. I morse har jag för att förhindra det varit och bytt spiral (för sista gången i livet hoppas jag) Doktorn hittade inte trådarna och sen ville den inte bli utbytt så det kostade lite smärta (ganska mycket), svimning och kräkanfall innan hon med en curettes hjälp fick ut det gamla åbäket. Den nya åkte in av bara farten. Men huuu, vad jag är glad att den kan sitta tills jag är infertil!

Sammanfattningsvis en bra dag med besök på jobbet av Emma, ett konstruktivt möte, en ny dator! :) På hemvägen ett besök på Plantagen och sen som sagt 15 minuters samtal med min fina 21 åring. Jag är således en glad en om än med lite öm livmoder.

2 kommentarer:

Lill-Åsa sa...

Vilken söt Lukas! Den där spiralen ville nog göra sig påminnd om att du hade ont i de nedre regionerna för exakt 21 år sedan också. Usch vad hemsk med så mycket smärta. Jag hade nog också reagerat med kräkning och svimning, usch och fy. Hoppas att killarna har det bra i huset på Lanta.
Kram

Maribella sa...

Låter djävulskt med denna spiral...
Stackars dej!