20 april 2011

Att klippa navelsträngen

http://www.luleahockey.se/Nyheter/Talangfull-backduo-forstarker-Lulea-Hockey/

Min fina Lukas kommer att flytta nästan 100 mil från mig. På nätet kan man läsa att köravståndet mellan Luleå och Södertälje är 935 km (fågelvägen är avståndet 747 km). Körtid med bil är ungefär 11 timmar 19 min. Då ska vi se säger hon som alltid säger att det finns 2 sätt att se på en sak….

Fördelar: Han kommer utvecklas som människa, hockeyspelare och som sambo till Isabell. Mitt företag har kontor i Kalix (närmaste flygplats Kallax=Luleå) Betyder att mitt företag kommer att spara in hotellkostnader när jag ska resa till Norrbotten. Kanske Lukas lär sig gilla Kalixlöjrom, Åkerbärssylt och Souvas (nåja allt är kanske inte möjligt)

Nackdelar: Långt att ses när man längtar efter en kram, få matcher kan ses live, och den egoistiska mamman kommer att längta ihjäl sig och får tårar i ögonen bara av att skriva detta inlägg….

I övrigt har vi “fredag” här hemma. Jobbade ju 08-22 i går och ämnar därför ta ledigt i morgon som är halvdag för oss med 40 timmars vecka. Vi har ätit entrecote och en magiskt god sallad. I morgon handlar vi och packar på förmiddagen och tillbringar eftermiddagen på Getryggen. Axel är hemma, jag har städat och varit arg på mannen och Johanna som snott min Samsonite väska som har de exakta Ryanair måtten som Axel så väl behöver när han åker till London med “pappafamiljen” under påsken. Hoppas att Småland också tyckte att den hade de perfekta måtten Blinkar

3 kommentarer:

Lotta sa...

Jag förstår att det är blandade känslor när det gäller Lukas och avståndet. Men tänk så bra att han har jobb. Och vilket jobb sedan. Så roligt. Grattis Lukas!

Kram och godnatt

Lill-Åsa sa...

Åhh vad roligt för Lukas! Väldigt nyttigt att klippa navelsträngen för er båda tror jag ;). Tur att det finns inrikesflyg. Till Umeå kan man komma över rätt billiga biljetter i alla fall. Och du får tänka på att när ni nu kommer att umgås så blir det längre stunder.

Njut av solen på getryggen nu i påsk.
Kram

Mamma/mormor sa...

Ja, eller som jag väljer att se det! Navelsträngen är elastisk. Dom finns alltid kvar närmast hjärtat och räcker den till Australien så räcker den till Luleå:-)
Grattis Lukas!
Kram och Glad Påsk på er