12 mars 2011

Trosa Stadshotell

IMAG0345Världens bästa Maribel fyllde ju nyss 40 år och i present av Annelie, Pernilla och mig fick hon ett besök på Trosa stadshotell inkluderandes SPA, middag och övernattning samt mycket trevligt sällskap. Här är hon och Pernilla.
IMAG0346Och här ser ni mig och Annelie. Alla träffades vi på 90 talet på KK Södertälje sjukhus. Vi var alla sjuksköterskor då. I dag är 2 barnmorskor, en både iva och narkossyrra (samt diabetes och obesitas) Bara jag som inte har vidareutbildat mig. Vi började med bubbel på rummet och hann då också fira Pernilla som fyllde år i måndags (ynka 37) och vi använde frågekorten som Annelie hade med (som var på bild i går). Mycket roligt och många diskussioner om än det ena och än det andra han avhandlas. Efter det SPA:ade vi och sen åt vi en sagolikt god middag, bland det godaste jag någonsin ätit!
Måltiden startades med en aptitretare (jo, det behövs ju verkligen för aptiten har vi ju problem med NOT) EN liten räksoppa med ostronskum. Sen kom förrätten: Variation på lax på kavring med spenat samt marinerad rättika och gurka och till varmrätt serverades det, stekt ankbröst med äppel och aprikossky, kanderad nötsallad samt potatis puré samksatt med brynt smör. Holy macaroni vad gott!
Efter det hamnade vi i baren och tro på fan men jag var vaken till 01!
IMAG0350Denna jacka såg jag i Söndagsbilagan i Aftonbladet i Söndags och det var kärlek vid första ögonkastet. Enligt uppgift skulle den finnas på en av våra stora klädkedjor. Jag rusade runt på typ 4 sådana olika affärer i måndags och tisdags men gick lottlös därifrån. Mailade deras kundtjänst där de svarade att jackan var gammal och ingick i höstkollektionen. Den var slut i hela Sverige men möjligen kunde det finnas en kvar i Alingsås eller Gallerian. I Gallerian fanns den inte men i Alingsås fanns det en medium kvar. I bland ska man ha tur. De skickade den till min stad och jag provade den och den satt som en smäck. Är således nu mer en mycket lycklig ägare till denna cognacsfärgade skinnjacka.
IMAG0349Vilket vårväder vi har ute! Det riktigt spritter i hela kroppen, försökte få lite vårfint inne med med krokusar och nya servetter.
I dag ska det SPA:as ännu mer. Vi skall gå till Ulla och Sören och bubbla och basta. Sen går vi hit och äter middag. Vi har förberett tabbouli, hummus, baba ganoush, filodegsrullar och lammkorv.
Vilken rik människa jag är som har så många nära och kära vänner (och snygg skinnjacka ;o))

2 kommentarer:

Maribella sa...

Tack föe en supertrevlig SPAresa.
Mysigt var det, och gott, och kul!
Kram

Gun sa...

Snygg jacka och dagens middag låter precis som gårdagens som yammie. Jag och Ubbe var på Café Beirut igår på lianesisk buffé, det var också mumsigt
Ha en fin dag
kram