02 mars 2011

Hurra

För Åsa som fyller år idag! Långt borta är hon så blommor och presenter får PA090061vänta tills de har fått en adress i Australien i alla fall.

I går hann jag massor efter jobbet och idag var det precis tvärtom. Kom sent från jobbet, hem och byta om och övningsköra med Axel till Nykvarn, lämnade han där och åkte till gymmet. Hemma strax för 21 är det bara att duscha, dricka en kopp te, blogga och invänta The Paciffic. Puh. Morgontrött är jag också (ovanligt) säkerligen har kroppen fått så lite dagsljus nu under en lång tid och den protesterar lite mot det. I dag var det ju annars riktigt fint sportlovsväder. Knallblå himmel och sol gjorde att man satt på kontoret och längtade ut. Om jag vore rik skulle jag absolut gå ner i arbetstid för att hinna vare ute mer och slippa stressa runt och “ska bara” hela tiden.

Mannen fryser, har ont i magen och mår illa. Snart kräks han säger han. Suck, jag vill inte bli sjuk (även om det innebär att man tappar något kilo)

Ha en bra onsdagskväll, nu är det bara 2 dagar kvar tills helg!

1 kommentar:

Lotta sa...

Om jag kunde skulle jag också gå ned i arbetstid.

Just nu känner jag att jag är i stort behov av ledighet. Men jag fortsätter att längta till hel, och snart är de ju här :-)

Kraam vännen