05 mars 2011

Dagsljus

IMAG0329

Förmiddagen inleddes med en 2 timmar lång promenad. Jag tror att min trötthet beror på avsaknad av dagsljus så nu djäklar måste det tas till vara på solen de dagar man kan. Ute sparkar barnen boll och på vissa ställen ser man gräsmattan fläckvis, nu är det fan i mig vår!

I går var Henkan, Fia och lilla Ida här. Fredagsmys med tacos, På spåret och Skavlan. Synd att man är så himla trött på just fredagskvällarna bara. Så trött att jag inte ens plockade fram vare sig kamera eller mobil för att fota :(

Mormor är fortsatt dålig (döende) Än släpper hon inte taget lilla gumman. Tänk er att vi är 5 generationer kvinnor i vår familj. Lilla mormor har alltså barnbarns barnbarn. Vi är ju alla unga när vi får barn i vår familj. Mormor är 88, mamma 64, Gun 46, Cim 26 och lilla Lynn 6 (Cim och Lynn kan vara ett år äldre, minnet sviktar lite)

I kväll vankas det hockey. Oliiiidligt spännande är det måste man säga. “Vi” kan hamna i kvalserien eller ta en slutspelsplats. Vi måste förstås vinna vår match men sen ska de andra matcherna också gå vår väg. Vi går med Peter och Maribel och åtminstone jag tänker heja mig hes: Sassa Brassa, mandelmassa vi vill höra nätet rassla!

2 kommentarer:

Åsorna sa...

Skönt att våren är på väg. Vintern har varit lång och seg. Själva kör vi sommar i två veckor och sen åker vi till hösten i Sydney.
Vi får se hur länge mormor orkar hålla ut och vi hoppas att hon inte har ont.
Då håller vi tummarna för SSK ikväll (i natt för oss)

Kramar

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Visst var det skönt att vara ute idag när solen lyser!

Vi har också en ung släkt. Tycker det ger ett värde som är svårt att ersätta. Tänk att få sitta och lyssna på gammelmormor som berättar om hur det var när hon var gammal - istället för att läsa om det i böcker!

Trevlig kväll!