18 april 2010

Utedag, Lukas 20 år och spontangäster!

Ambitionen var att putsa fönster idag men det sket sig. Kom på att vi ska nog högtryckstvätta altanen innan annars får man liksom göra det igen. Till plantagen for vi och handlade penséer, en ros och lite jord. Fixat ute i trädgården, druckit kaffe ute och även planterat om lite krukväxter inne.

Plötsligt stod Fredrik och Linda i dörren, så trevligt så. Drack kaffe och sen tvingade vi dom att stanna på middag. Åt gott och skrattade mycket.LortgrisI dag har jag varit 2 barnsmamma i 20 år. Jag var 23 skulle snart fylla 24 när detta lilla underverk kom till jorden. Våren 1990 var den varmaste i mannaminne. Den 19:onde var han beräknad men kom en dag tidigare. 3675 gram och 48 cm kort var han. Vi var ju skrämda och oroliga att även detta barn skulle ha hjärtfel som Oskar men när han kom ut såg vi att det nog var en alldeles särskilt stark och kry kille. Hjärtfel hade han inte men satan i gatan vad han var sjuk sitt första år. Astma och allergier så vi var på sjukhus massor  och avverkade en penicillinkur i månaden innan han fyllde ett. Efter det var det som hans sjukranson var slut för efter det har han varit frisk.

Oskar och sjuk Lukas Här är första julen. Superinfekterad med 40 graders feber (men det syns ju inte på kortet) Juldagen var vi på Huddinge sjukhus.

Lucke i KanadaOch så här ser han ut idag ungefär. Just nu i Thailand men jag har pratat med honom på telefon. Han är lite magsjuk men det var nog ingen större fara. Han fick förstås lite sjukvårdsrådgivning (och har köpt med sig Resorb) I dag är dom i Phuket men imorgon åker de vidare till Krabi.

En bra dag och helg i mitt liv och jag skulle verkligen kunna tänka mig att bli hemmafru ett år eller så (men jag älskar pengar för mycket)

Hörs i veckan!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hemmafru eller förtidspension skulle passa mig bra. Men , det går inte. Vi får helt enkelt se fram emot nästa helg :-)

Maribella sa...

Vilka stora barn du har!!
Otroligt!!

Josephine sa...

Grattis till Lukas! :)