17 april 2010

Hobgoblin

Alldeles just har vi provat att sitta ute för att fånga det sista av solen och avnjuta varsin kall öl. Den här ölen är en favorit hos oss båda. Tyvärr var det himla kHobgoblinallt så vi gick in efter halva som nu avnjuts framför datorena, jag skriver detta inlägg och mannen kollar b.la. hur det går med Sportklubbens värvningar.

Uppe vid 08 i morse. Cyklade och köpte färskt bröd. Klockan 10 var det samfallighetsstädning på Getryggen. Är man inte där får man böta. Vi åkte förstås dit och oljade in bryggan som ligger vid “stora stranden” . Som lök på laxen (min mans favorituttryck) hade de hyrt 2 stora containrar och  rensade vi helrent i förrådet under altanen. Termometern har visat 10 grader i dag men satan vad vinden är kall!

Hemma var jag så frusen så frusen, efter ett varmt bad och skedning under filt med mannen i soffan så var blodet och lederna varma igen. Vi skulle laga en favoriträtt i dag. Publicerad i Allt om Mat för kanske 2 år sedan och vi har lagat den massor av gånger. Det är en pasta med kycklingspett som man lägger i en marinad b.la. av rosévin och rosépeppar. Massor av parmesan skall det också vara. När kvällen närmar sig så visar det sig att Axel äter hos sin pappa och Johanna hos Linda där hon också sover. Så i stället för 5 blev vi 3. Vi spar kycklingen som redan ligger i marinaden tills i morgon och gör egen pizza i stället. På den lägger vi Serranoskinka, ruccola och parmesan.

Tänk vad bra man kan ha det!

1 kommentar:

Lotta sa...

Det är härligt att ha det bra!