22 april 2010

Min mage och jag

                  Ser i en sidospalt i Aftonbladet följande notis:

                Platt mage på en månad Så här enkelt tränar du!

Kruxet är att man måste bli plusmedlem först. Kostar typ 5:-. Tänk om man får någon slags garanti? Jag menar platt mage som ju varit min högsta dröm sedan jag var 10 år typ för ynka 5 spänn! En fettsugning kostar väl runt 50,000? Dessutom skulle Magnus lämna mig om jag väl gör det och det är det ju inte värt. Jag gissar att om jag skulle träna som Carolina Klüft (har ni sett hennes mage?!) skulle min 2 liters överjästa vetedegsfettomage ligga ovanpå dessa magrutor och ingen skulle se dom. Hur mycket muskler man än har måste ju fettet bort för att man ska se dom. Och ska man få bort det måste man äta MYCKET mindre, inte tindra med mannen i soffan med öl och chips, rött vin och franska vitlöksostar. Aerobisk träning hjälper också till och är bra för hjärtat men har ni sett sådana där översättningstabeller hur mycket man måste träna för att få unna sig litet gott? Här är exempel från Aftonbladets vikklubb:

En dubbeldajm – Intensivt sex i 4 timmar och 25 minuter (nu gissar jag vad vad Magnus kommer att köpa i present från tax-freen på sin Pragresa)

Ett glas rödvin – Dansa i 21 minuter (låter rimligt och ganska kul)

En burk starköl – Hugga ved i 29 minuter (nu vet jag en som gillar öl som kommer hamna bakom yxan ute på Getis)

100 g Chips – Promenera i 1 timme och 45 minuter (lång tid och 100g är INTE mycket!)

En Croissant – Spela trombon i 41 minuter (vad ska grannarna säga)

              Att det ska vara så svårt att gå ner några kilon!

Se hela bilden

5 kommentarer:

Petra sa...

Då är det bara för mig att kasta in handuken, kommer aldrig få rutor på magen.

Anonym sa...

Jag när en from förhoppning om att Dubbeldajm säljs i Familypack... och då köper jag fem-sex stycken ;) Älskar dig och din mage. //Din Man

Anonym sa...

Shit jag ska aldrig visa maken denna info. Herre jävlar för liten dajm:) Hmmm ris och tonfisk i tomatsås X antal veckor sägs funka bodybuilders borde kanske funka för oss med, eller skulle man bli tvungen att träna på gym?!? Magrutor flickor det är ett minne blott. Mina j-la volanger sitter där de sitter och vassen blir min bästa vän även denna sommar.

Lotta sa...

En gång hade jag rutor, faktiskt helt sant. Det har jag inte nu. Kroppen ändras över tid...

Marie min älskade vän, du är så otroligt fin. Detta utan platt mage med rutor på!

Bamsekram

Mamma sa...

Vi duger som vi är....
Med eller utan rutor!!
Kram