10 april 2010

Isen har sköljt

Förra helgen när vi var ute på Getryggen låg isen tjock men i dag finns inte en isbit kvar! Vi hade en bra morgon "på vår gata i stan" och mornade oss ordentligt innan vi åkte ut till Getis. Vi tog vägen om Bauhause för de hade ett erbjudande på just den Webergrill vi vill ha.
Se vilken fin eldkorg vi köpt. Det är från mannens jobb och det är från hans klienter (men inte just från hans anstalt) som gjort den. Tokfin tycker jag.

Vi har fällt en tall och eldat massor, både en stor brasa och i den nya eldkorgen. Nu luktar vi rök, men sådan eldrök är inte så tokigt (till skillnad mot cigarettrök)


Här pustar vi ut efter att ha fällt en tall med handsåg. Nu ska vi grilla (inte på nya grillen, den är till radhuset) rostbiff, den äter vi med klyftpotatis kall sås med feta och soltorkade tomater och ceasarsallad. Ha en bra lördagskväll!


2 kommentarer:

Lotta sa...

Jag är lite sugen på att köpa vedkorgen. Bra också som present, kanske till svärmor.

i Trosa är isen borta helt. Det går fort. Men vart är solen?

LindaF sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha det. Hoppades att solen kunde ha lyst lite mer på er, men ni kanske har sol i sinnet. Vi får väl se till att parvla oss ut och hälsa på nån dag så man får se erat lilla miniparadis. Hoppas du har en bra vecka framför dig, kram kram